Kilimanjaro

Kilimanjaron vaellus

Vaellus Kilimanjarolla
Vaellus Kilimanjarolla vie sinut henkeäsalpaaviin maisemiin. Nouse Afrikan katolle, pilvien yläpuolelle ja hengitä sisään raikasta vuoristoilmaa ja huikean kansallispuiston seesteisyyttä.

Vaellus Kilimanjarolla on voittajakokemus

Tee valintasi reittivaihtoehtojen joukosta ja lähde ikimuistoiselle "kävelylle". Valitse haluamasi mukavuustaso ja vaelluksen kesto ja sitten vain pakkaamaan! Reitistä riippumatta ehdit matkan varrella nähdä ja kokea paljon. Ja kun pidät silmien lisäksi korvat auki, kuulet mielenkiintoisia tarinoita paikallisilta oppailta – ja luonnollisesti etenet huipulle turvallisesti. 

Per sivu
Per sivu

Vaellus Kilimanjaron huipulle
Vaellus Kilimanjarolla
Koe elämäsi upein auringonnousu pilvien yläpuolella. Istu alas Kilimanjaron rineteellä ja nauti täydellisestä rauhasta.  

Vaellus Kilimanjarolla
Vaellus Kilimanjarolle ei vaadi teräsmiehen kuntoa tai hämähäkkimiehen kiipeilytaitoja, mutta päättäväisyyttä ja kestävyyttä kuitenkin. 

Vaellus Kilimanjarolla - Telttamajoitus on yksi vaihtoehdoistaReittivalinnastasi riippuen yövyt joko teltassa tai pienissä mökeissä matkan varrella.

Vaellus Kilimanjarolla - Huipulla on helppo hymyillä!Vaellusurakan päätyttyä on helppo hymyillä!

 

Mitä vielä odotat?! Aloita reissusuunnittelu, kysy pois kaikki mahdolliset kysymyksesi ja fiilistely voi alkaa! Voit myös varata ajan reissuasiantuntijoiltamme ja tulla paikan päälle turisemaan. Ajan voi varata myös puhelinkeskustelulle, joten älä anna maantieteen rajoittaa suunnitteluasi!

 

Ota yhteyttä