Kilimanjaro

Lennot Kilimanjarolle

Varaa lennot Kilimanjarolle tästä - säästät aikaa ja rahaa. Jos etsit suoraa menopaluuta monimutkaisempia reittejä, ota yhteyttä, niin reissaavat asiantuntijat auttavat.

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi

Halvat lennot Kilimanjarolle –  Elämäsi vaellus odottaa

Lennot Kilimanjarolle Lähde ja kipua ylös tulivuorelle, Afrikan korkeimpaan pisteeseen ja Tansanian ylepyden huipulle: vaella Kilimanjaron huipulle! Ikuimustoiset kokemukset ja henkeäsalpaavat näkymät odottavat – ja kaikki alkaa lennoista Kilimanjarolle!

Lennot - Kilimanjaro

Lentojen hinnat vaihtelevat matkustusajan ja -kauden sekä viikonpäivien mukaan. Erityisesti jos suunnittelet pidempää reissua, kannattaa ottaa yhteyttä ja suunnitella yhdessä asiantuntijoidemme kanssa: mikä on paras matkustusajankohta minnekin päin maailmaa niin hintojen kuin sään ja paikallisten festivaalienkin osalta. 

Insipiraatiota, kuinka tehdä Kilimanjarosta stoppi maailmanympärimatkalla, voit hakea täältä. 


Varaa lennot Kilimanjarolle tai varaa aika ilmaiseen reissusuunnitteluun. Unelmanikkarimme räätälöivät elämäsi reissun etappi etapilta ja lento lennolta.

Lennot & paljon muuta
Varaa aika reissusuunnitteluun
Ota yhteyttä