Sambia

Safarit Sambiassa

Safari Sambiassa vie jalat alta! Vaikka Sambialla ei ole rantaviivaa sen läpi virtaavat joet, Luangwa, Kafue ja Zambezi, tekevät maisemista vehreät ja tarjoavat mahtavia polaroid-hetkiä. Bongaa esimerkiksi elefanttilauma uimassa tai ihastele lintuparvia veden äärellä.

Safari Sambiassa – Reissaa rauhassa

Sambian safareilla voit liikkua joko jokia pitkin kanootissa tai kuivalla maalla jeepin kyydissä. Joka tapauksessa näkymät ovat hulppeat! Sambian safarit ovat loistoreissuja tietenkin puitteidensa vuoksi, mutta myös siksi, että Sambia ei ole vielä saavuttanut supersuosiota ja siksi maassa on tilaa seikkailla ilman että törmäät joka kulmalla turistimassoihin.

Katso kuvia Sambian safareilta

Per sivu
Per sivuSambian safarit kuvina

Safari Sambiassa - Seikkaile ja koe ikimuistoinen Sambia safarilla!

Seuraa johtajaa. Safareilla leijona on pomo ja uteliaat katselijat voivat katsoa sivusta: ihaile turvalliselta etäisyydeltä ja kunnioita luontoa myös safarireissuilla. 

Safarilla Sambiassa näet villieläimiä niiden luonnollisessa ympäristössään
Elefantti jokipientareella. Sambian safarit tarjoilevat monipuolista seurattavaa.

Safari Sambiassa - Safari on paras luontodokumentti, jonka ikinä olet nähnyt!
Kirahvin poikanen kirmaa Luangwan kansallispuistossa. 

Sambian safareilla saatat törmätä myös puhveleihin
Myös afrikanpuhveli asustaa Sambiassa. Puhvelilauma on komea, joskin hieman pelottava näky!

Safari Sambiassa - Virtahepo kylpee Viktorian putouksillaViktorian putouksilla voi bongata virtaavan veden lisäksi virtahepoja! 

 

Kiinnostaako Sambian safarit? Ota yhteyttä niin kuulet lisää! Tai varaa aika ja tule kysymyksiesi, toiveidesi ja suunnitelmiesi kanssa paikan päälle, niin suunnitellaan yhdessä. Saat samalla vinkkejä parhaasta matkustusvuodenajasta ja Sambian muista seikkailuvaihtoehdoista.

 

Ota yhteyttä