Namibia

Safarit Namibiassa

Namibia safari - Etoshan kansallispuisto
Pidä kamera valmiina! Näitä näkymiä Namibian safarilla et halua missata. 

Etoshan kansallispuisto ja Namibia kuuluvat monien mielestä sijalle 1, kun listataan maailman parhaita safarikohteita. Paikka paikoin karuista autiomaamaisemista huolimatta Namibiassa on onnistuttu pitämään ikoninen afrikkalainen eläinkanta hyvinvoivana: elefantit, gepardit, sarvikuonot ja leijonat. Luonnonsuojelu on tärkeä arvo Namibiassa, mistä kertoo sen kirjaaminen aina perustuslakiin asti!

Namibian safari – Enemmän kuin kiertoajelu luonnossa

Namibiassa safari on iso seikkailu, joka vie sinut parhaimmillaan monen maan yli ulottuvalle reissulle. Yhdistä safarireissuun vaellusta autiomaassa ja uintia vesiputouksissa! 

Katso kuvia Namibian safarireissuilta

Per sivu
Per sivu

 

Nambian safari kuvina

Namibian safari - KILROY vie sinut elämäsi safariseikkailuun Namibiaan
Kirahvi Etoshan kansallispuistossa

namibia-rhino.jpg
Sarvikuono on moninpaikoin harvinainen näky. Namibian safareilla voit vielä bongata sekä valkosarvikuonoja että mustasarvikuonoja, mutta niiden suojelu on elintärkeää lajien jatkon kannalta.

Safari Namibiassa - Namibrand suojelualue
Namibrandin suojelualueen maisemat ovat "tyhjät" ja silti ah, niin upeat!

Safari Namibiassa - Upeita eläimiä ja maisemia
Näissä maisemissa kelpaa olla möllöttää! 

Namibian safari - Sossusvlein aavikolla riittää hiekkadyynejä valloitettavaksi
Hiekkaa kengässä? No ehkä vähän, mutta onko sen nyt sitten niin väliä!? Sossusvlein aavikon maisemat ovat hiekanmurujen arvoiset!

Namibian safari - Strutsit Etoshan kansallispuistossa
Strutsikolmikko Etoshan kansallispuistossa. Safarilla Namibiassa näet ruhtinaallisen kavalkaadin villieläimiä laidasta laitaan: villisikoja ja leijoinia, hyeenoja ja norsuja, virtahepoja ja antilooppeja jne.

Safari Namibiassa - Elefantit hiekkakylvyssä Etoshan kansallispuistossa Hiekka pöllyää, kun elefantit pääsevät vauhtiin. Voi sitä tietenkin näinkin kylpeä...

Heräsikö kysymyksiä safareista Namibiassa? Tai kaipaatko muita reissuvinkkejä Namibian lomasuunnitelmiisi? Ota yhteyttä, niin saat vastauksia, suosituksia ja hyviä tietoa hyvistä diileistä. Voit myös varata ajan ja tulla paikan päälle suunnittelemaan reissaavien asiantuntijoidemme kanssa!

Ota yhteyttä