Namibia

Safari Namibiassa

Namibia safari - Etoshan kansallispuisto
Pidä kamera valmiina! Näitä näkymiä Namibian safarilla et halua missata. 

Etoshan kansallispuisto ja Namibia kuuluvat monien mielestä sijalle 1, kun listataan maailman parhaita safarikohteita. Afrikan mantereella on monia huimia safarispotteja, ja moni niistä on Namibiaa kuuluisampia, mutta Namibian safari kannattaa ehdottomasti nostaa vaihtoehtojen listalle. 

Safari Namibiassa on ainutlaatuinen monipuolisen eläimistön ja vaihtelevien maisemien lisäksi myös jo maan lainsäädännön kannalta: Luonnonsuojelu on tärkeä arvo Namibiassa, mistä kertoo sen kirjaaminen aina perustuslakiin asti. Paikka paikoin karuista autiomaamaisemista huolimatta Namibiassa on onnistuttu pitämään ikoninen afrikkalainen eläinkanta hyvinvoivana: elefantit, gepardit, sarvikuonot ja leijonat. Viimeistään safarilla Nambiassa havahdut arvostamaan villiä luontoa ja ymmärrät sen suojelun tarpeen!

Safari Namibiassa - Upeita eläimiä ja maisemia
Näissä maisemissa kelpaa ihmetellä Namibian safarien kauneutta.

Namibian safari – Enemmän kuin kiertoajelu luonnossa

Namibiassa safari on iso seikkailu, joka vie sinut parhaimmillaan monen maan yli ulottuvalle reissulle. Yhdistä Namibian safarin eläinbongailuun vaellusta autiomaassa, hiekkadyyneillä surffausta, telttailua tähtitaivaan alla ja uintia vesiputouksissa! 

Selaa safarivaihtoehtoja ja tee omat valintasi reissu-unelmiesi ja käytössä olevan ajan ohjeistamana. Jos kaipaat apuja eri safareiden vertailuun tai muita vinkkejä, ota yhteyttä asiantuntijoihimme sivun alalaidasta. Alla reissuja, joilla nostat Namibian matkasi uusiin ulottuvuuksiin ja lopussa kuvia, jotka toimivat hyvänä alkuna safarihaaveillesi!

Per sivu
Per sivu

 

Nambian safari kuvina

Safari Namibiassa - Etoshan kansallispuisto - KILROY
Kirahveja Etoshan kansallispuistossa.

Namibian safarilla saatat tavata myös sarvikuonoja - KILROY
Sarvikuono on jo moninpaikoin harvinainen näky. Namibian safareilla voit kuitenkin vielä bongata sekä valkosarvikuonoja että mustasarvikuonoja, mutta niiden suojelu on elintärkeää lajien jatkon kannalta.

Safari Namibiassa - Namibrandin suojelualue
Namibrandin suojelualueen maisemat ovat "tyhjät" ja silti ah, niin upeat!

Safari Namibiassa - Sossusvlein hiekkadyyni
Hiekkaa kengässä? No ehkä vähän, mutta onko sen nyt sitten niin väliä!? Sossusvlein aavikon maisemat ovat hiekanmurujen arvoiset!

Namibian safari - Strutsit Etoshan kansallispuistossa
Strutsikolmikko Etoshan kansallispuistossa. Safarilla Namibiassa näet ruhtinaallisen kavalkaadin villieläimiä laidasta laitaan: villisikoja ja leijoinia, hyeenoja ja norsuja, virtahepoja ja antilooppeja jne.

Safari Namibiassa - Elefantit hiekkakylvyssä Etoshan kansallispuistossa Hiekka pöllyää, kun elefantit pääsevät vauhtiin. Voi sitä tietenkin näinkin kylpeä...

Heräsikö kysymyksiä safareista Namibiassa? Kaipaatko muita reissuvinkkejä Namibian lomasuunnitelmiisi? Ota yhteyttä, niin saat vastauksia, suosituksia ja hyviä tietoa hyvistä diileistä. Voit myös varata ajan ja tulla paikan päälle suunnittelemaan reissaavien asiantuntijoidemme kanssa!

Ota yhteyttä