Marokko

Marokon vaellukset

Marokon vaellukset
Lähde vaellukselle Marokkoon: Atlasvuoret odottavat valloittajaansa! Kipua maailman katolle, vedä henkeä raikkaassa vuoristoilmassa ja unohda kaikki turha. Marokon vaellukselle voit lähteä yhtä laila kesällä kuin talvellakin, kunhan varustelut ovat vain kunnossa.

Vaellus Marokossa - Hulppeita maisemia

Marokon vaellukset ovat haastavia, mutta sopivat myös ensikertalaisille. Ympäristö on karu, mutta kiehtova ja varmasti – aivan varmasti – vaivan arvoinen. Näillä vaelluksilla pääset maisemista nauttimisen lisäksi vaikka surffaamaan hiekkadyyneillä. Marokon vaelluksilla leiriydyt aavikolla, tutustut muihin reissaajiin sekä paikillisiin pikkukyliin ja niiden asukkaisiin.

Per sivu
Per sivu

Vaellus Marokossa

 

Marokon vaellukset - Hulppeita maisemia ja uusia reissutarinoitaTutustu toisiin reissaajiin ja kerrytä matkatarinoidesi varastoa uusilla seikkailuilla.

Vaellus Marokossa - Karun kauniita maisemia
Vaikuttavat maisemat ja ylväät näkymät minne päin katsotkin – vaellus Marokossa on täynnä postikorttimaisemia.

Marokon vaellukset KIRLOYn matkassaPoikkea massaturismista ja kulje sivupolkuja pitkin parhaille mahdollisille näköalaspoteille!

Vaellus Marokossa - Lähde KILROYn matkassa maailman katolle
Huipulle pääsyn tunne on unohtumaton. Istu alas ja nauti saavutuksesta ja maisemista!

Valkkaa kalenterista hyvä ajankohta ja varaa oma aika reissusuunnittelulle. Tule käymään tai soita, niin pohditaan yhdessä kaikki käytännön asiat kuntoon – vaellus Marokossa odottaa!

Kysyttävää vaelluksista Marokossa?
Kysy pois!
Ota yhteyttä