Marokko

Surffaus Marokossa

Marokossa surffaus alkaa Taghazoutista.

Anna surffin valloittaa Marokossa

Syksy ja talvi ovat parasta aikaa ottaa mittaa Marokon aalloista. Itsenäisen surffarin ei tarvitse väkijoukoista huolehtia, sillä seikkailuhenkisten on helppo löytää Marokosta koskemattomia biitsejä. Entäs aloittelijat? Surffikursseilla kokemattomatkin pääsevät kiinni surffin huumaan!

Tutustua alta tarjoamaamme Marokon Surf Campiin ja tsekkaa kuvia leiriltä sivun pohjalta!

Per sivu
Per sivu


Surffaus Marokossa - video & kuvia Surf Campilta

Surffaus on toki surffikurssien keskiössä, mutta Marokossa aikaa jää myös muille aktiviteeteille.

Marokon Surf Camp sijaitsee Taghazoutin kylässä noin 20 minuutin ajomatkan päässä Agadirista. Taghazout oli alun perin pieni kalastajakylä, joka kaikista surfaajista huolimatta on säilyttänyt alkuperäisen tunnelmansa. Surffileiri sijaitsee Taghazoutin keskustassa, käytännössä melkein rannalla siis!


Surffaus Marokossa - Opetusta Surf Camp -kurssillaSurffaus Marokossa lähtee alkeista tai niiden kertaamisesta. Viikon kurssi sisältää viisi 2,5 tunnin surffioppituntia.

Marokossa surffaus - kattoterrasi illallaSurf Campin kattoterassilta iltasella. Ei hullumpaa?

Surffikurssit Marokkossa - sisätilat Marokkolainen kulttuuri näkyy Surf Campin sisätiloissa sisustuksessa: lämmin tunnelma kutsuu rentoutumaan.

Surffaus Marokossa - aallon harjallaAsiaa! Opi surffaamaan Marokossa!

Pitkä päivä aalloilla, kivistävät lihakset ja rentouttava joogaharjoitus päivän päätteeksi: Markon surffileirillä on elämä kohdallaan!
Mikäli jokin leiriin tai Marokkoon matkustamisessa liittyvä asia askarruttaa, ota ihmeessä yhteyttä niin selvitetään asia yhdessä. 

Surffileirille Marokkoon?
Ota yhteyttä!
Ota yhteyttä