Essaouira

Miten päästä Essaouiraan?

Essaourin seikkailuja silmällä pitäen lähin lentokenttä on Marrakechissä. Kentältä pääset Essaourin rantakaupunkiin paikallisbussilla, joka kustantaa n. 8€, ja matka kestää kolmisen tuntia. 

Jos lentosi laskeutuu Marrakechin sijaan pääkaupunki Rabatiin, matkaa Essaouriin juna-bussi-yhdistelmällä Marrakechin kautta. Varaa matkaan koko päivä ja tarkista aikataulut etukäteen, jottet jää suunnittelemattomasti jumiin Marrakechiin (busseja Essaouriin neljästi päivässä).

Kyyti Essaouiraan seikkailumatkalla

Jos olet osallistumassa seikkailumatkalle, kyytihuolesi ovat hoidettu pois päiväjärjestyksestä, ennen kuin ehdit niitä tämän enempää edes miettimään. Kun liityt pieneen reissuporukkaan saat kyydin lisäksi, asiansa enemmän kuin loistavasti osaavan oppaan sekä mukavaa, samanhenkistä reissuseuraa!

Tiedot tarkistettu 3/2017.

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi


Essaouira stoppina maailmanympärilennoilla?

Haluatko varata jotakin muuta kuin ihan vain tavalliset menopaluulennot, esimerkiksi useamman välietapin reissun tai jopa maailmanympärilennot?

Suunnittele oma reitti!

Suunnittele oma reitti!
Suunnittele oma reittisi pallon ympäri! Mitkä ovat must-kohteesi ja mitä kaikkea haluat reissun päällä tehdä, nähdä ja kokea? Valitse kohteet ja kerro toiveistasi. Saat paluupostissa hinta-arvion ja vinkkejä maailmanympärimatkan toteutukseen.
Aloita suunnittelu
Ota yhteyttä