Madagaskar

Safari Madagaskarilla

Madagaskar on erikoisen upea paikka, jonne harva eksyy reissuillansa: villiä luontoa, eläimiä ja kasveja, joita ei löydy mistään muualta maailmasta, hiekkarantoja ja ainutlaatuista kulttuuria. Safari Madagaskarilla on ihan oma lukunsa ja eroaa varmasti muun Afrikan safareista!

Madagaskarin safari on todellinen luontoseikkailu 

Lähde tutkimusmatkalle ja bongaa elefanttilintu, maki,  jättiläismaakilpikonna, kameliontti, puoliapina jne. Madagaskarin safari on ehdoton luontokokemus, joka avaa silmäsi maailman monimuotoisuudelle. Safariseikkailussa yhdistyy luonnon hämmästely, rannalla lokoilu ja paikalliseen kulttuuriin tutustuminen. Aika lalla bueno combo!

Kuvia Madagaskarin safarilta

Per sivu
Per sivu

 

Madagaskarin safari kuvina

Safari Madagaskarilla - Madagaskar on luontoseikkailijan unelma
Makiryhmä pitää tiiviisti yhtä!

Safari Madagaskarilla on eksoottinen kokemus
Väriä vaihtava kameliontit kuuluvat Madagaskarin eläinkirjoon.

Madagaskarin safarilla voit bongata varin
Tuuheaturkkinen vari olla möllöttää Ranomafanan kansallispuistossa.

Madagaskar - Karstikivimuodostelma, Tsingy de Bemarah Ainutlaatuisen eläinkunnan lisäksi Madagaskarilta löytyy ainutlaatuisia luontonähtävyyksiä Tsingy de Bemaraha -kansallispuiston karstikivimuodostelmat ovat noteerattu aina UNESCOn maailmanperintölistalle asti. 

Madagaskarin sademetsä on taianomainen
Veistoksellisista kivimaisemista vehreään sademetsään. Madagaskar on monipuolinen ja yllättävä.

Madagaskar - Analavoryn kylmänveden geysiritKylmän veden geysir Mazy-joen pientareella.

Heräsikö kysymyksiä? Kysy pois! Jos haluat apuja reissupohdintoihin, tule ihmeessä käymään. Voit myös varata sopivan hetken kalenterista ja tulla ajan kanssa suunnittelemaan seuraavaa reissuasi! KILROYn reissuasiantuntijoilta saat parhaat vinkit niin käytännön asioihin kuin muihin matkasuunnitelmiinkin.

Ota yhteyttä