Kruger Park

Kruger Park - varaa edulliset lennot KILROYlta

Varaa lennot tästä helposti ja nopeati – säästät aikaa ja rahaa. Jos etsit monimutkaisempia reittejä, anna matkamyyjiemme auttaa.

Lennot - Kruger Park

Lentojen hinnat vaihtelevat matkustusajan ja -kauden sekä viikonpäivien mukaan. Yleensä lennot saa varattua edullisimmin, jos olet joustava matkustuspäivissä. Jos et löydä etsimääsi hintaa, kokeile vaihtaa päiviä.

Onko sinulla jo ISIC-kortti? 

ISIC-korttilaisena voit varata erityisiä opiskelija- ja nuorisolentolippuja. Lue lisää ISIC-kortin eduista ja osta oma kortti reissuja varten.

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi


Kruger Park stoppina maailmanympärilennoilla?

Haluatko varata jotakin muuta kuin ihan vain tavalliset menopaluulennot, esimerkiksi useamman välietapin reissun tai jopa maailmanympärilennot?

Suunnittele oma reitti!

Suunnittele oma reitti!
Suunnittele oma reittisi pallon ympäri! Mitkä ovat must-kohteesi ja mitä kaikkea haluat reissun päällä tehdä, nähdä ja kokea? Valitse kohteet ja kerro toiveistasi. Saat paluupostissa hinta-arvion ja vinkkejä maailmanympärimatkan toteutukseen.
Aloita suunnittelu
Ota yhteyttä