Once in Cape Town

Once in Cape Town - Kapkaupunki, Etelä-Afrikka
Alk. EUR 80

Kohokohdat

  • Rento, moderni hostelli
  • Paljon maksuttomia aktiviteetteja
  • Valittavana dormeja & yksityisiö huoneita

Sisältää

  • Lentokenttäkuljetus
  • 3 yötä dormihuoneessa
  • Aamiainen
  • Kaupunkikierros ja retki Pöytävuorelle
  • WiFi
Jos reissusuunnitelmiesi kohteena on Etelä-Afrikka ja Kapkaupunki, lue eteenpäin. Starttipaketin turvin aloitat lomailun kätevästi ilman, että tuhlaat paikan päällä aikaa ihmettelyyn. Tämän paketin majoitus on osuva valinta etenkin, jos haluat tutustua muihin reissaajiin.

Helppo aloitus Kapkaupungin reissulle

Buukkaa lentokenttäkuljetus, majoitus ja tekemistä ensimmäisten päivien varalle jo etukäteen, niin et turhaan jämähdä paikallesi ihmettelemään ja kummastelemaan, että mitä, missä, miten ja milloin. Tämän starttipaketin turvin tutustut Kapkaupunkiin ja saat loistavan alun Etelä-Afrikan reissullesi. 

Pakettiin kuuluu kuljetus lentokentältä Kapkaupungin keskustaan hostelliisi, kolmen yön majoitus sekä kasa aktiviteetteja. Valitse mielenkiintosi mukaan joko ns. peruspaketti, johon sisältyy kierros kaupungilla ja retki Pöytävuorelle tai maatilatorille, tai "foodie"-paketti, joka esittelee alueen parhaita viinejä sekä tutustuttaa reissaajan paikalliseen kahvi- ja ruokakulttuuriin. 

Hostellin sijainti

Once in Cape Town sijitsee Kloof Streetillä, eloisalla alueella, jossa pursuaa hyviä ravintolavaihtoehtoja ja erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia. Lähistöllä on niin ikään elämää sykkivä, kuuluisa Long Street, joka on täynnä baareja ja klubeja. Tämä alue on ehdoton valinta, kun haluat viihtyä ja juhlia läpi yön! 

Once in Cape Town

Jos matkaväsymys painaa, etkä jaksa lähteä tarpomaan kaupungille, on hostelli varsin hyvä vaihtoehto illan viettoon. Jää lepuuttamaan ja viihtymään hostellin meditaatiopuutarhaan ja istuskelemaan nuotion äärellä. Hostellilla on niin ikään oma keittiö, jossa voit kokkailla pienimuotoisesti, joten ruokailukaan ei ole ongelma.

Hostellin ympärivuorokautinen vastaanotto auttaa ja neuvoo aina tarvittaessa. Henkilökunta myös auttaa, jos haluat buukata aktiviteetteja: oppitunteja surffin saloihin tai vaikkapa laskuvarjohyppy Kapkaupungin taivaalla.

Hostelli tarjoaa reissaajille myös runsaasti ilmaisia aktiviteetteja, joiden puitteissa tutustut helposti muihin matkaajiin sekä tietenkin Kapkaupunkiin.

Majoitusvaihtoehdot

Valitse budjettisi ja mieltymyksiesi mukaan joko petipaikka dormi- tai yksityisestä huoneesta. Dormihuoneiden sängyt ovat ekstrapitkiä. Huoneissa on tallelokero, latauspistoke esim. läppärille sekä oma kylpyhuone. 

Yksityiset huoneet ovat hotellitasoa: muhkeat sängyt, tv sekä tietenkin oma kylpyhuone.

Majoitus Kapkaupungissa - Once In Cape Town - KILROYOnce in Cape Town - Ulkoterassi ja baari

Majoitus Kapkaupungissa - Once In Cape Town - KILROYOnce in Cape Town - dormihuone

Hostelli kartalla

Ota yhteyttä