Once in Joburg

Once in Joburg - Reppureissaajien hostelli
Alk. EUR 70

Kohokohdat

  • Paljon maksuttomia aktiviteetteja
  • Täydellinen sijainti
  • Dormihuoneiden sängyissä yksityisyyttä antavat verhot
  • Moderni hostelli

Sisältää

  • Lentokenttäkuljetus
  • 2 yötä dormihuoneessa
  • Aamiainen
  • Kaupunkikierros
  • WiFi
Haaveissa Etelä-Afrikka ja Johannesburg? Starttipaketilla muunnat haaveet nopeasti suunnitelmiksi ja toiminnaksi! Buukkaa kunnon alku reissullesi ja pääset nopeasti kiinni itse matkasta nauttimiseen.

Helppo alku reissulle

Kun varaat itsellesi starttipaketin Johannesburgiin, säästät aikaa ja vaivaa bussien ja hostellien etsimiseltä. Hoidamme lentokenttäkuljetuksen ja hostellivaraukset puolestasi, mikä tarkoittaa, ettei sinun tarvitse tehdä muuta kuin saapua paikalle ja olla valmiina seikkailuun!

Starttipakettiin sisältyy kyyti lentokentältä yhteen ehdottomasti Johannesburgin parhaista hostelleista, kahden yön majoitus sekä joko opastettu kävelykierros kaupungilla tai kierros markkinoilla.

Hostellin sijainti

Once in Joburg sijaitsee kävelijöitä suosivalla Braamfonteinin alueella, jossa asuu paljon opiskelijoita. Alue on eloisa, täynnä lahviloita, ravintoloita, toreja, baareja ja ostosmahdollisuuksia – kaikki tämä vain muutaman askeleen päässä hostellin etuovelta!

Hostellin henkilökunta on avuliasta porukkaa, ja he ovat aina valmiita neuvomaan ja antamaan vinkkejä, kun kaipaat opastusta Johannesburgiin ja sen tarjontaan liittyen.

Once in Joburg

Hostelli on suunniteltu nimenomaan reppureissaajat mielessä: Once in Joburg tarjoaa reissukansalle lukuisia yhteistiloja, joissa tutustua toisiinsa sekä viettää aikaa leppoisasti. Hostellilla on oma ravintola, joten niinä päivinä, kun et jaksa lähteä kaupungille, löytyy polttoaine iltaan läheltä. 

Hostellin vastaanotto toimii myös pienimuotoisena matkatoimistona, josta varaat halutessasi päiväretkiä ja erilaisia aktiviteetteja niin Johannesburgissa kuin kaupungin ympäristössäkin. One in Joburg järjestää myös paljon ilmaista tapahtumaa ja aktiviteetteja vierailleen, joten pidä silmät auki ilmoitustaulun tarjonnan varalta! 

Majoitusvaihtoehdot

Dormihuoneet ovat hostellien mittakaavassa pieniä: sänkypaikkoja on ainoastaan 4 huonetta kohden, mikä tekee majoittumisesta lähes luksusta. Pienempi porukka pitää helmpommin paikat siistinä ja illat/yöt ovat rauhallisia, kun ovesta ei ramppaa edestakaisin parikymmentä ihmistä! 

Dormihuoneita on vaihtoehtoina huone vain naisille, sekahuone, sekä huone omalla kylpyhuoneella tai ilman. Jokaista sänkypaikkaa kohden on oma säilytyslokero matkatavaroille, pistokepaikka puhelimen ja läppärin lataamista varten sekä lukuvalo. Halutessasi voit myös buukata itsellesi yksityishuoneen. Yksityishuoneita on niin ikään erilaisia: tuplasängyllä, kahdella erillisellä sängyllä, kolmelle hengelle ja jopa perheille.

Yksityisissä huoneissa on ilmastointi, tv, teetä ja kahvia, erillinen oleskelutila sekä tallelokero.

Majoitus Johannesburgissa - KILROYOnce in Joburg - Aina lämmin vastaanotto!

Majoitus Johannesburgissa - KILROYOnce in Jorburg - Dormihuone

Majoitus Johannesburgissa - KILROYOnce in Joburg - kattoterassi

Once in Joburg kartalla

Ota yhteyttä