Botswana

Safarit Botswanassa

Lähde safarille Botswanaan ja koe safari, jota et muualta löydä. Liikut elefanttien, kirahvien, leijonien ja eksoottisten lintujen kotinurkilla jeepillä sekä veneillä. Botswanan safarit ovat ehdottomasti seikkailijoiden unelmareissuja.

Botswanan safari on kiehtova kokemus

Botswana on mielenkiintoinen kohde ja Botswanan safarit kruunaa yöpymiset veneissä, telttaleireissä ja paikallisten kotona. Näillä safareilla pääset lähelle luontoa ja lähelle botswanalaista elämää. Vedä syvään henkeä ja nauti safarikokemuksestasi kaikilla aisteilla!

Kysy KILROYn unelmanikkareilta vinkkejä Botswanan kansallispuistojen safariseikkailuihin: 

  • Chobe National Park
  • Savuti National Park
  • Moremi Game Reserve

Kurkkaa kuvia alta ja aloita oman safarisi suunnittelu

Per sivu
Per sivu


Botswanan safari kuvina

Ihaile ylväitä elefantteja Botswanan safarilla
Botswanan safari esittelee savannien komistuksia ja kaunokaisia joka lähtöön. 

Botswana safariseikkailuilla liikutaan myös vesillä - Okavango
Safarit Botswanassa ovat erityisiä monella tapaa. Yksi hyvä syy valita safariseikkailu juuri Botswanassa on venekyyti.

Safari Botswanassa - Choben kansallispuisto
Ihaile seesteisiä maisemia Choben kansasllispuistossa.

Botswanan safari - Kudu Choben kansallispuistossa
Botswanan safarilla näet eläimiä, josta et ole aikaisemmin edes kuulut: kudu.

Botswanan safarit - Chobe joen virtahevot
Virtahevot ovat eriskummallisia otuksia: näyttät leppoisilta vaan eivät ole; niillä on valtava suu ja isot torahampaat, mutta virtahevot ovat kasvinsyöjiä; ne näyttävät kömpelöiltä otuksilta, lähinnä nelijalkaisilta valailta, mutta vauhtiin päästyään virtahepo voi juosta jopa 30km/h vauhtia.  

Yksi Botswanan safarien tähdistä: virtahepo elementissään!
Botswanan safareilla, kuten muuallakin, kannattaa pitää mielessä, että virtahepo on itse asiassa, hellyyttävästä ulkonäöstään huolimatta, yksi vaarallisimmista maaeläimistä, joten kannattaa pitää turvallista etäisyyttä näitä upeita eläimiä ihastellessa.

Telttaile Botswanan safarilla
Todellinen luontoseikkailija yöpyy reissullaan teltassa. Lähde todelliselle seikkailumatkalle, rekkareissulle, ja koe unohtumattomia hetkiä Botswanassa. 


Heräsikö kysymyksiä? Botswanan safrien eläinkuntaan liittyvät kysymykset kannattaa ohjata biologeille, mutta Botswanassa reissaamiseen, safareihin ja muihin seikkailuihin liittyvät kysymykset ovat ehdottomasti alaamme. Kysy pois tai varaa aika unelmanikkareiden juttusille. Samalla voimme katsoa sinulle edullisia lentoja ja käydä läpi muita reissusuunnitelmiasi.

Ota yhteyttä