Gaborone

Financial District, Gaberone, Botswana.
 

Gaborone - Timantteja ja vesipuhveleita

Botswana on eras Afrikan jännittävimmistä maista, ja Gaborone sen värikäs ja eläväinen pääkaupunki. Gaborone on oiva lähtöpiste alkaville seikkailuille Botswanan uumeniin, sieltä pääsee sujuvasti esimerkiksi Okavango Deltalle, maailman suurimmalle sisämaassa sijaitsevalle jokisuistolle. KILROYn osaavat matkamyyjät auttavat sinua suunnittelemaan matkasi sellaiseksi kuin haluat!

Gaborone

Ollakseen maan suurin kaupunki ja taloudellinen keskus Gaborone on väkiluvultaan pieni Botswanan pääkaupungiksi. Tästä syystä se onkin mainio rentoutumispaikka ennen lähtemistä suuriin seikkailuihin kohti Botswanaa ja sen lähiseutuja!

Gaboronen parhaat palat

Gaboronessa asuu tätä nykyä vain noin 250, 000 ihmistä. Kaupungissa on kuitenkin muutamia todella mielenkiintoisia nähtävyyksiä, jotka kannattaa tsekata ennen kuin matka jatkuu lähialueiden kansallispuistoihin ja savanneille. Eräs näistä paikoista on Gaborone Game Reserve, jossa voi bongata muun muassa sarvikuonoja ja strutseja sekä Orapa House, jossa eritellään ja arvioidaan timantteja maailman suurimmasta timanttikaivoksesta, joka sijaitsee Jwanengissa. Lämmöllä suosittelemme myös alueen kansallismuseota ja taidegalleriaa (the National Museum and Art Gallery). Näissä paikoissa voit tutustua erinäiseen määrään täytettyjä, eksoottisia eläimiä ja kiehtovia muinaismuistoja, jotka ovat ominaisia ja historiallisesti tärkeitä juuri tässä osassa Afrikan mannerta. Paras paikka nähdä Botswanan villieläimiä matkalla Gaboroneen ja sen lähialueille on 12 kilometrin päässä Gaboronesta sijaitseva Mokolodin Luonnonpuisto, jossa voit joko leiriytyä tai yöpyä viehättävissä pikku mökeissä. Luonnonpuiston rauhassa voit nähdä kirahveja, elefantteja, seeproja, virtahepoja, impaloita, vesipuhveleita, leopardeja ja paljon muita!

Majoitus Gaboronessa

Voit asua huokeasti leiriytymällä Mokolodin luonnonpuistossa. Toinen vaihtoehto on esimerkiksi Boiketlo Lodge, joka on kaupungin halvin majoitus, ja jonka paras puoli on sen keskeinen sijainti. Kaupungissa on myös lukuisia hintavampia hotelleja. Asumista miettiessäsi sinun kannattaa varata majoituksesi Gaboronessa ja Botswanassa KILROYlta, sillä kokenut henkilökunta tietää parhaat paikat.

KILROYn matkavinkit Gaboronen matkalle

Aivan Gaboronen lähellä sijaitsee Odin kylä, missä paikalliset myyvät peittoja, tyynyjä, mattoja, kudottuja kankaita ja muita käsitöitä. Tämä on oiva retkikohde, jos haluaa nähdä kauniiden käsitöiden tekoa sekä tietenkin ostaa upeita lopputuloksia todella huokeaan hintaan! Muita mielenkiitoisia kyliä ovat Mochudi, Molepolole ja Thamaga. Etenkin ensiksi mainittu on visiitin arvoinen sen kiehtovien kivi- ja mutaseinien vuoksi - kylä on toisin sanoen tyypillinen ja aito pala Afrikkaa. KILROYlla on useita jännittäviä seikkailumatkoja Afrikan mantereella.

Gaborone - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Ota yhteyttä