Vietnam

Lennot Vietnamiin

Hienoa että Vietnam kuuluu matkasuunnitelmiisi! Täältä löydät tarpeisiisi sopivat lennot Vietnamiin, tai jos tuntuu ettei mitään sopivaa löydy, ota yhteys lentoasiantuntijoihimme

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi

 

Halvat lennot Vietnamiin - fantasiamaisemat odottavat!

Lennot VietnamiinHanki lennot Vietnamiin ja lähde katsomaan Halonginlahden huiseja kivimuodostelmia, tutustu maan kulttuuriin Sapassa ja unohda tiukat dieetit herkutellessasi vietnamilaisen keittiön antimilla.

Vietnamin lennot osaksi Kaakkois-Aasian & Oseanian reissua

Vietnamissa viihtyisit varmasti viikkoja, mutta uteliaan reissarin veri vetää aina uusiin paikkoihin. Tätä kaipuuta palvelevat multi stop -lentoliput, joilla suoriudut useampaan kohteeseen yhdellä reissulla. Miten olisi esimerkiksi Vietnam, Laos ja Malesia kaikki samalla kertaa?

Varaa lennot Vietnamiin yltä tai kysy jeesiä reissuasiantuntijoiltamme. Reissusuunnittelussa saa roppakaupalla arvokkaita vinkkejä ja käytännön faktaa reissullesi, joten etsi kalenteristasi sopiva väli ja buukkaa alta aika:

Lennot, matkavinkit jne.
Varaa aika reissusuunnitteluun!
Ota yhteyttä