Hanoi

Upea taidonnäyte Hanoin maaseudulla - aita on tehty palmunlehdistä
 

Matka Hanoihin - energiseen pääkaupunkiin

Matka Hanoihin vie sinut moderniin elämänmenoon ja historiallisiin maisemiin. Monien reissaajien mielestä Hanoi on Aasian kaunein pääkaupunki, ja sen ruokakulttuuri hurmaa maukkaudellaan. Hanoin matka on varmasti unohtumaton kokemus!

Hanoin nähtävyydet

Hanoissa kannattaa välillä pysähtyä vain katselemaan katujen elämää. Nauti Pho Bo -nuudelikeittoa ja ihmettele ihmisvirran vilinää. Kulje pitkin Old Quarterin eli vanhankaupungin katuja ja suuntaa kohti modernimpaan Hoan Kiemin kaupunginosaan tai lähde pohjoiseen, josta löydät enemmän paikallisia.

Matka Hanoihin, Hoam Kiem järvi
Kaupungin vilskeestä voi rauhoittua vaikkapa kävelyllä Hoam Kiem -järven ympäri.

Matka Hanoihin tarjoaa myös vaikuttavia temppeleitä ja toreja, joissa riittää koluttavaa. Kannattaa kuitenkin tutustua myös Hanoin lähialueiden nähtävyyksiin, esimerkiksi läheinen kaupunki Bat Trang on kuuluisa käsintehdyistä posliiniesineistään. Toinen vaihtoehto on Hanoin lähettyvillä sijaitseva Sapan vuoristo, jossa on hyvät trekkausmaastot ja upeat maisemat.

Tam Cocin kalkkikivivuoret

Suuntaa Hanoista Pohjois-Vietnamiin tai Halong Bayn alueelle. Jos sinulla ei ole aikaa Halong Bayn kauniille saarille, voit käydä Tam Cocissa, joka on noin 100 kilometriä etelään Hanoista. Tam Coc tunnetaan "Halong Bayna maalla", sillä täällä ihailet kalkkikivivuoria fillaroiden tai pitkin pieniä jokia veneellä ajellen.

Matka Hanoihin, Tam Coc
Tam Cocin kalkkikivimuodostelmat ovat upeat, päivän voi viettää veneessä lipuen tai pyörällä ympäristöä tutkien.

Majoitus Hanoissa

Majapaikat ovat edelleen edullisia Vietnamissa. Suosittelemme järjestämään majoituksen läheltä Hoan Kiem järveä, joko sen pohjois- tai länsipuolelta. Sieltä pystyt helposti kävelemään ympäriinsä, mikä on paras tapa tutustua Hanoihin.

Hanoi - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Ota yhteyttä