Aasia

Vapaaehtoistyö Aasiassa

Reissatessa maailmalla näet uskomattomia maisemia ja tapaat vieläkin uskomattomampia ihmisiä. Vapaaehtoistyö Aasiassa on oiva tapa antaa takaisin niille upeille ihmisille, jotka mahdollistavat kaikki ne reissukokemukset. Olisiko nyt siis aika tehdä jotakin yhteiseksi hyväksi ja vastata paikallisten ihmisten ystävällisyyteen ja vieraanvaraisuuteen?

Tee vaikutus, jätä jälkesi - Vapaaehtoityö Aasiassa

Vapaaehtoistyö Aasiassa rikastuttaa reissuasi joka suhteessa. Pääset pintaa syvemmälle, näet Aasian uusin silmin ja tapaat ihmisiä, jotka sinun tavoin haluavat pistää hyvän kiertämään. Selaa vaihtoehtoja ja löydä itsellesi se sopivin vapaaehtoisprojekti.

Lue lisää, mitä odottaa vapaaehtoistöiltä Aasiassa ja muualla maailmalla.

Lähde vapaaehtoistöihin Aasiaan

Aasiassa voit tehdä vapaaehtoistöitä Indonesiassa, Intiassa, Kambodzassa, Laosissa, Nepalissa, Sri Lankassa, Thaimaassa ja Vietnamissa

Katso sivun lopusta kuvia ja näe, miltä vapaaehtoistyö Aasiassa näyttää!

Per sivu
Per sivu

Vapaaehtoistyö Aasiassa tekee reissaamisesta reilumpaa

Fiilis kuin maailman katolla olisi!Vapaaehtoistyö Aasiassa voi viedä sinut vaikkapa Himalajan maisemiin.

Vapaaehtoistöissä opettajana IndonesiassaVapaaehtoistyö opettajana opettaa myös sinua itseäsi.

Vapaaehtoisena voit oppia vaikkapa uusia pallopelejäSri Lankassa vapaaehtoiset voivat valita tehtävänsä englannin opettamisesta kilpikonnien suojeluun. 

Kambodzassa on väriä!Vapaaehtoistöissä tutustust eri ikäisiin ihmisiin, joista kaikilla on oma tarinansa kerrottavanaan.

Vapaaehtoistyö Aasiassa on helppo yhdistää muihin seikkailuihisi. Soita, meilaa tai varaa oma aika myymälään, niin käydään samalla läpi kaikki mahdollinen viisumeista ja lennoista, ja pohditaan yhdessä, mistä löytyisi juuri sinulle sopiva vapaaehtoistyö! 

Heräsikö kysymyksiä?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen

 

Ota yhteyttä