Thaimaa

Vapaaehtoistyö Thaimaassa


Vapaaehtoistyö Thaimaassa tekee reissaamisestasi reilumpaa. Kasvatat omaa kokemuspankkitiliäsi ja samalla autat paikallisyhteisöjä rakentamaan itselleen parempaa arkea. Teemme yhteistyötä vain vastuullisiksi tuntemiemme yhteistyökumppaneiden kanssa, joten voit huolella valita itseäsi kiinnostavan projektin ja keskittyä olennaiseen esim. taustatietojen selvittämisen sijaan.  

Vapaaehtoistyö antaa lisää sisältöä Thaimaan matkallesi

Vapaaehtoistyö Thaimaassa on hyvä tapa nähdä monumenttien ja muiden nähtävyyksien taakse. Vapaaehtoistyön ansiosta reissusi on paljon enemmän kuin kansio täynnä valokuvia: tekemäsi vapaaehtoistyö Thaimaassa vaikuttaa vielä paljon senkin jälkeen kun olet jo palannut kotiin!

Per sivu
Per sivu

Vapaaehtoistyö Thaimaassa – Elefantti- ja ihmislapsia


Thaimaassa on monipuolinen kirjo erilaisia vapaaehtoistöitä, josta valita itselleen sopiva projekti.

Vapaaehtoistyö Thaimaassa - Lasten kanssa pääset testaamaan opettajantaitojasi
Thaimaalaiset ovat tunnettuja hymyistään, ja erityisesti lapset saavat myös sinut varmasti hymyilemään! 

Vapaaehtoistyö Thaimaassa - Voittajafiilis joka päivä!
Vapaaehtoistyöt Thaimaassa vaihtelevat opettamisesta erilaisiin leikkeihin ja toisinaan myös urheilulajien harjoituksiin. 

Vapaaehtoistyö Thaimaassa - Kuka voi lähteä?

Vapaaehtoistyömahdollisuuksia Thaimaassa on useita. Projektit kestävät kuukaudesta puoleen vuoteen ja kuka tahansa 18–50-vuotias suomalainen voi hakea vapaaehtoistöihin. Vapaaehtoisena asut muiden vapaaehtoisten kanssa paikallisten tavoin, lähdethän siis reissuun avoimin mielin! 

Mitä on tarjolla

Usein Thaimaahan lähtevät vapaaehtoistyöntekijät toimivat englannin opettajina, ohjaajina lasten ja nuorten harrastustoiminnassa tai ympäristoprojekteissa erilaisissa tiedotustehtävissä.


Listaa kysymyksesi ja anna palaa: ota yhteyttä niin käydään listasi yhdessä läpi. Reissaavat asiantuntijamme auttavat juuri sinulle parhaiden vaihtoehtojen löytämisessä ja valmistavat sinut vapaaehtoisreissuusi!

 

Ota yhteyttä