Thaimaa

Vaellus Thaimaassa


Jos yhtään viihdyt luonnossa ja arvostat huikeita maisemia, vaellus Thaimaassa on kokemus, jota ei kannata jättää välistä!

Makuasioista voi aina kiistellä, mutta uskallamme silti väittää, että Thaimaan parhaat vaellusmaastot sijaitsevat Chiang Main ja Bangkokin ympäristössä. Thaimaan vaelluksilla luonnossa samoiluun yhdistyy samalla myös paikallisyhteisöihin tutustuminen vuoristokylissä. Jos olet valmis todelliseen seikkailuun, buukkaa itsesi vaeltamaan Thaimaahan!

Per sivu
Per sivu

Kuvia Thaimaan vaelluksilta

Vaellus ThaimaassaTee koukkaus kiertotielle ja näe enemmän! Thaimaan vaellusreitit tarjoavat tallaajalleen hienoja kokemuksia.

Vaellus Thaimaassa - KILROY
Heitä reppu selkään ja lähde kokemaan itse, miltä Thaimaan viidakossa oikein näyttää, tuoksuu, kuulostaa ja tuntuu. Vaellusreiteistä löytyy kaikille sopiva vaihtoehto, joten eikun vain omaa vaellusta varaamaan!

Vaellus Thaimaassa - Ihastu luontoon & tutustu paikallisiinThaimaan vaelluksilla tapaat vuoristokylissä paikallisia.

Vaellus Thaimaassa - Luontoa, kulttuuria & ihmisiä
Vaellus Thaimaassa avaa silmäsi näkemään, että Thaimaa on paljon, paljon muutakin kuin vain rantalomakohde!

Vaellukset Thaimaassa - KILROYVaellus Thaimaassa on oikea valinta reissaajalle, joka haluaa olla aktiivinen reissullansa.

 

Heräsikö mielenkiinto? Ota yhteyttä reissaamisen asiantuntijoihimme, niin vastaamme kaikkiin kysymyksiisi niin vaelluksista Thaimaassa kuin muuallakin maailmassa!

Thaimaahan vaellukselle?
Varaa aika reissusuunnitteluun
Ota yhteyttä