Thaimaa

Sukellus Thaimaassa

Sukellus Thaimaassa - Valashai, Koh Taon vesissäKoh Taolla saattaa sukelluskurssilla nähdä valashain.

Thaimaan saaristosta löydät helposti itsellesi sopivan sukelluskohteen olitpa sitten aloittelija tai jo kokenut sukeltaja. Thaimaan sukelluskohteissa voit suorittaa kursseja (PADI OWD ja AOWD) sekä osallistua fun diving -sukellusmatkoille. Sen kuin valitset itsellesi osuvan vaihtoehdon. Vedenalainen maailma on jotakin, mitä ei voi sanoin kuvata, joten varaa oma sukellusmatkasi Thaimaahan ja lähde katsomaan itse, mistä sukelluksessa on oikein kyse!

Sukellus Thaimaan vedenalaiseen paratiisiin

Sukellus Thaimaassa tarjoaa monipuolista nähtävää: värikkäitä korallipuutarhoja ja lukuisia tuttuja ja vähemmän tuttuja kalalajeja, valashaita, kilpikonnia, rauskuja jne. Anna virran viedä ja seuraa, mitä ympärilläsi tapahtuu. Thaimaassa on otollinen aika sukeltaa läpi vuoden!

Per sivu
Per sivu

Sukellus Thaimaassa

Sukellus Thaimaassa - Opettele sukeltamaan koralliriuttojen keskelläKauniit koralliriutat ovat Thaimaan sukellusmatkojen parasta antia.

Sukellus Thaimassa - Khao Lak
Sukelluskurssilla käydään perusteet ja turvallisuusasiat ensin kuivalla maalla. 

Sukellus Thaimaassa - Väriloistoa meren pohjassa
Ananas meren pohjassa, ei kun...

Sukellus Thaimaassa - Khao Lak
Väriloistoa pinnan alla! 

Sukellus Thaimaassa - Koh Taon upeat sukellusvedet kutsuvatEi hullummat maisemat sukelluksen opettelulle Koh Taolla Thaimaassa.

Sukellus Thaimaassa - Koh Tao
Sukelluskurssilla totutellaan laitteisiin ensin uima-altaassa ennen avomerelle lähtöä.

Sukellus Thaimaassa - Koh Tao
Sukeltaessa mukana on aina sukelluspari, mutta pinnan alta löytyy muitakin kavereita. 

Sukeltamaan Thaimaahan - Koh Lantan kansallispuiston majakkaKoh Lantan kansallispuiston majakasta kelpaa tiirailla uusia kohteita.

Sukellus Thaimaassa - Koh Phi Phi
Kirkkaat ja yllättävät värit tekevät sukeltamisesta kiehtovaa!

Kysyttävää sukellusreissuista Thaimaassa? Kysy pois! Vaihtoehtoisesti voit myös tietenkin tulla ajan kanssa myymäläämme ja suunnittelemaan sukellusreissuasi asiantuntijoiden kanssa. 

Ota yhteyttä