Lub d Phuket Patong

Lub d Phuket Patong
Alk. EUR 70

Kohokohdat

  • Huikea hostellikokemus
  • Ylistävät asiakasarvostelut
  • Täydellinen sijainti
  • Vain 2 minuuttia rannalta

Sisältää

  • Lentokenttäkuljetus
  • 2 yön majoitus
Phuket on täynnä mielenkiintoista tarjontaa: huikeita rantoja, mielettömiä ruokaelämyksiä, värikästä kulttuuria ja riehakasta yöelämää. Tee reissusi alusta helppo ja rentouttava ja buukkaa paikka reppureissaajien mekasta!

Helppo aloitus

Poimi rinkka hihnalta, suuntaa ulos lentokentältä ja bongaa sinua odottava kuski. Saat suoran kyydin upeaan Lub d -hostelliin ja aloitat lomasi välittömästi ilman ylimääräisiä mutkia ja järjestelyitä. Säästä itsesi taksi-taisteluilta, hinnasta vääntämiseltä ja yleiseltä hälinältä. Tämä on se helppo tapa aloittaa Phuketin reissu!

Lub d on upea hostelli, jonka varustelut ja puitteet ovat suurella todennäköisyydellä hostellien parhaimmistoa, mitä olet ikinä nähnyt ja kokenut. Huikeiden puitteiden lisäksi Lub d sijaistee aivan Patongin keskustassa, vain parin minuutin kävelymatkan päässä rannalta, joten tästä ei majoitusvaihtoehto enää parane! 

Starttipakettiin sisältyy 2 yön majoitus, mutta toki voit viipyä pidempäänkin. Valitse mieltymyksiesi ja budjettisi mukaan petipaikka joko dormihuoneesta tai yksityinen huone. Kaikissa huoneissa on ilmastointi ja wifi, yksityiset huoneet on lisäksi varusteltu tv:llä ja parvekkeella.

Majoitus Phuketissa - Luksusta reppureissaajille - KILROYUima-allas hostellissa - tämä on luksusta!

Yövy tyylillä hostellissa Phuketissa - KILROYSänkypaikka dorm-huoneessa Lub d -hostellissa, Phuketissa. 

Majoitus Phuketissa - Lub d -hostellin deluxe-huone - KILROYDeluxe-huone Lub d -hostellissa, Phuketissa.

Majoitus Phuketissa - Lub D - KILROY
Lub d tarjoaa luksusta reppureissaajille.

 

Lub D kartalla

 

Ota yhteyttä