Phuket

Phuketin kuuluisimpia nähtävyyksiä
 

Matkat Phuketiin – Thaimaan suurimmalle saarelle

Phuketissa voit uida kirkkaissa vesissä, nauttia elämästä palmujen alla tai tutkia saaren viidakkoa kuin löytöretkeilijä konsanaan. Phuket on Thaimaan suurin saari yksi Kaakkois-Aasian suosituimmista matkakohteista. Matkat Phuketiin alkavat tästä!

Vaikka rannalla lököttely alkaisi tylsistyttää, Phuketissa on silti paljon tekemistä. Voit vierailla perhostarhassa, ihastella akvaarion antimia tai katsoa nappaako syvänmerenkalastus. Romanttisimmat piipahtavat Cape Promthepilla ihastelemassa auringonlaskua.

Ruokailu Phuketissa

Phuketissa kellekään ei jää nälkä. Monet maailman tunnetuimmista keittiöistä ovat edustettuina täällä, mutta parhaat sapuskat ovat silti paikallisia. Kokeile siis ensin paikallisia ruokalajeja!

Matkat Phuketiin – Thaimaan suurimmalle saarelleMatkat Phuketiin - täällä on lupa rentoutua antaumuksella! 

Shoppailu Phuketissa

Phuketista voit ostaa melkein mitä vaan. Koska matkat Phuketiin ovat suosittuja, hinnat saarella ovat korkeampia kuin muualla Thaimaassa. Varaudu siis tinkaamaan, vaikke se onkin turistien suuren määrän takia aika vaikeaa. Vieraile paikallisilla markkinoilla. Esimerkiksi Thalangs-tori keskellä Phuketia on upeaa eksotiikan sekamelskaa.

Phuketin ilmasto

Phuketin ilmasto on trooppisen kostea ja päivien keskilämpötila huitelee noin 33 asteessa. Lempein vierailuaika on joulukuusta toukokuun alkuun, sillä toukokuusta lokakuuhun on sadekauden aika.

Phuket - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Ota yhteyttä