Krabi

Matkat Krabille - Longtail-vene ja tyypillistä täydellisen kirkasta merta
 

Matkat Krabille - kalkkikivikallioille

Kaunis Krabi on autenttinen kalastajakylä, joka toimii useimmiten pysähdyspaikkana matkalla muihin kohteisiin Thaimaassa. Kalliokiipeilijöiden kannattaa kuitenkin pysähtyä Krabille pidemmäksi aikaa, sillä kohteen kalkkikivikalliot ovat erinomaisen upeita. Matkat Krabille johdattavat sinut sisälle Thaimaan lumoihin!

Eteläisen Thaimaan länsirannikon Krabi on jyrkkien kalkkikivikallioiden ympäröimä. Tämä pieni kalastajakylä on tärkeä satama muihin Thaimaan saariin matkatessa. Krabilta pääsee esimerkiksi Koh Lantalle, Koh Phi Phille ja Ao Nangille. Hyvät yhteydet ovat tehneet Krabista suositun pysähdyspaikan. Krabilla voit myös sukeltaa, sillä sukelluskursseja on tarjolla monia.

Krabin ilmasto

Karbi trooppinen ilmasto on kuuma ja kostea, päivien keskilämpötila on 33 astetta. Sadekausi kestää toukokuusta lokakuuhun.

Matkat Krabille - kalkkikivikallioilleMatkat Krabille jäävät mieleen ja sydämeen pitkäksi aikaan mielihyvän läikähdyksinä.

Herkuttelu Krabilla

Krabin Night Market on erinomainen tapa tutustua paikallisiin herkkuihin. Krabilla ruuissa käytetään sianlihaa vain harvoin. Aamutori on paikka, jossa vierailla heti yötorin sulkeutumisen jälkeen. Aamutorilla aikainen lintu todellakin nappaa madon, sillä tori sulkeutuu kahdeksalta aamulla.

Krabin nähtävydet

Yksi Krabin suosituimmista nähtävyyksistä on Kanap Namin kalkkikiviset kaksoiskalliot. Järkäleet seisovat ikään kuin vartijoina joen molemmin puolin. Krabi on yksi ainoista paikoista Thaimaassa, jossa järjestetään kalliokiipeilyä. Kiipeilijät tulevat tänne kaikkialta maailmasta vastaamaan kallioiden haasteisiin.

Kuljetus Krabille ja Krabilla

Krabille tullaan yleensä bussilla Bangkokista tai Phuketista, mutta paikallinen lentokenttä on vain 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Koska Krabi sijaitsee rannikolla, monet paikalliset kyyditykset hoidetaan vesiteitse. Krabilla kulkeminen on helppoa vaikkapa paikallisbusseilla.

Krabi - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Ota yhteyttä