Koh Tao

Sukellusmahdollisuudet Koh Taolla ovat erinomaiset
 

Matkat Koh Taolle - Kilpikonnasaarelle

Koh Tao tarkoittaa kirjaimellisesti Kilpikonnasaarta. Vuosittain monet matkalaiset saapuvat Koh Taolle snorklaamaan, sukeltamaan tai suorittamaan sukelluskurssin. Ja tietenkin moikkaamaan kilpikonnia veden alla. Varaa matkasi Koh Taolle KILROYlta.

Sukeltaminen Koh Taolla

Sukeltaminen on yksi ehdottomimmista aktiviteeteista Koh Taolla. Parhaimmillaan näkyvyys veden alla yltää 40 metriin, ja normaaliolosuhteissakin se on 15 – 20 metrissä. Marraskuussa näkyvyys tippuu viiteen metriin eivätkä sukellusolosuhteet ole muutenkaan parhaimmat mahdolliset.

Valashai on tuttu näky sukelluskurssilla Thaimaassa.

Aktiviteetit Koh Taolla

Sukelluksen ja snorklauksen lisäksi Koh Taolla voi purjehtia, kiipeillä, hyppiä kallioilta ja laskeutua niitä narua pitkin, joogata, kokata ja wake boardata.

Mukava päiväretki Koh Taolta jo reissu Koh Nang Yuanille, joka on myös kuuluisa snorklaus- ja sukellusmahdollisuuksistaan. Niinkin paljon, että ainoa majoitusmahdollisuus on paikallisessa sukelluskeskuksessa.

Kulkeminen Koh Taolle ja Koh Taolla

Koh Taolle pääsee parhaiten lentämällä ensin Koh Samuille ja jatkamalla matkaa veneellä. Chupmhonista ja Surat Thanista pääsee myös veneellä Koh Taolle.

Helpoiten saarta kiertää polkupyörällä tai skootterilla. Longtail-veneet kuljettavat pienemmille saarille Koh Taon ympärillä.

Koh Tao - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Ota yhteyttä