Koh Samui

Lennot Koh Samuille, Thaimaahan

Varaa lennot Koh Samuille mutkattomasti vaikka heti. Monietappisia lentoja varatessa kannattaa ottaa yhteys lentoekspertteihimme, sillä kaikkia lentoja eivät netin hakukoneet löydä.

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi


Halvat lennot Koh Samuille - startti rentouttavalle rantalomalle

Lennot Koh Samuille ThaimaahanThaikkujen kolmanneksi suurin saari, Koh Samui, on tunnettu mageista rannoistaan. Pelkkää löhöilyä siellä ei kuitenkaan ole pakko harrastaa, sillä olosuhteet esim. sukeltamiselle, purjehtimiselle ja leijalautailulle ovat kohdallaan. 

Lennot Koh Samuille - pysähdys Aasian kiertomatkalla?

Suomesta omatoimimatkailija ei pääse Koh Samuille suorilla lennoilla. Pitkistä vaihdoista ei kuitenkaan tarvitse kärsiä, sillä moni yhtiö lentää Suomesta suoraan Bangkokiin, jossa välilasku tai koneenvaihto käy helpoiten.

Thaimaassa riittää tutkittavaa niin reppureissaajalle kuin lomamatkailijallekin. Onkin harkitsemisen arvoinen juttu hommata lentopassi ja reissata useammassa paikassa yhdellä reissulla: Koh Samui, Bangkok, Krabi... tai miksei vaikkapa Vietnam, Myanmar ja Laos?  

 

Buukkaa matka Koh Samuille ja sitten vain reissua suunnittelemaan! Lähtöpäivää odotellessasi tule kuulemaan parhaat reissuvinkkimme Koh Samuille!

Ota yhteyttä