Koh Samui

Koh Samui - Ang Thong National Marine Park
 

Matkat Koh Samuille - pitkille rannoille

Koh Samui on Thaimaan kolmanneksi suurin saari, ja Thaimaan itärannikon toiseksi suurin saari. Koh Samui on tunnettu pitkistä, kauniista rannoistaan, jotka houkuttelevat lähes puoli miljoonaa vierailijaa joka vuosi. Varaa matkasi Koh Samuille vaikka heti!

Koh Samui

Koh Samuin suurimmat rannat ovat Chaweng ja Lamai. Chaweng on kalliimpi vaihtoehto, mutta jos etsit juhlia, se on ainoa oikea vaihtoehto. Koh Samuilla on myös monia hiljaisempia rantoja, kuten Big Buddha Beach ja Bo Phut Beach.

Koh Samuin ilmasto

Koh Samuin sää on hyvin samanlainen kuin muunkin Thaimaan. Koh Samui on kuitenkin hivenen muuta maata kuivempi, joten se on erinomainen kohde sadekauden aikaan.

Koh Samui - ihania palmubiitsejä

Ruoka ja juoma Koh Samuilla

Meren antimet ovat aina hyvä vaihtoehto Koh Samuilla. Rantojen varrella on lukuisia kansainvälisiä ja paikallisia ravintoloita.

Shoppailu Koh Samuilla

Jos vierailet Great Buddhan luona Bang Rakissa, pysähdy samalla rappusten juurella olevalle värikkäälle basaarille. Matkamuistoja on täällä tarjolla enemmän kuin voisi edes haluta, ja useat pienet kahvilat huolehtivat janoisten matkaajien tarpeiden tyydyttämisestä.

Aktiviteetit ja nähtävyydet Koh Samuilla

Koh Samuin tunnetuimmat nähtävyydet ovat sen kauniit rannat. Myös sukeltajille on monia mainioita vaihtoehtoja päiväretkistä kokonaisiin kursseihin.

Vauhdikkaampien vesilajien makuun Koh Samuilla pääset hyppäämällä surffi- tai leijalaudalle saaren pohjoisosissa, jossa voimakkaat tuulet puhaltavat ja surffiaallot hellivät rantoja joulukuusta helmiikun lopulle. Lähde toki myös purjehtimaan ympäri Koh Samuita tai mikset kokeilisi jotain vähän erilaista, vaikkapa syvänmerenkalastusta!

Bo Phutin kaupunki pohjoisessa on rauhallisempaa ajanvietettä kaipaavien suosikkikohde. Vähemmän tallattuja polkuja löydät Koh Samuin sisämaan lähes koskemattomista viidakoista, sillä suurin osa matkalaisista jää rannikolle.

Matkat Koh Samuille

Kuljetus Koh Samuille

Koh Samuin lentokentälle pääset suoraan Bangkokista, Phuketista, Chiang Maista, Singaporesta ja Hongkongista. Reppureissaajat sen sijaan saapuvat Koh Samuille useimmiten veneellä Surat Thanista.

Koh Samuilla pyöriminen

Liikkuminen Koh Samuilla onnistuu parhaiten pyörällä. Taksit tuovat, ja skootterilla huristelu on aina hauskaa.

Koh Samui - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Ota yhteyttä