Koh Phi Phi

Koh Phi Phi saaren näköalatasanteelta katsottuna
 

Matkat Koh Phi Phi – reppureissaajien mestoille

Kauniita palmujen verhoilemia rantoja löytyy yllin kyllin, kuten myös romanttisia bungaloweja. Koh Phi Phi viihdyttää tuhansia matkalaisia vuosittain. Matkat Koh Phi Phi – reppureissaajien mestoille alkavat tästä!

Koh Phi Phi

Koh Phi Phi koostuu kahdesta saaresta. Koh Phi hi Don on asutettu ja pienempi Koh Phi Phi Lai vierailijoita magneetin lailla houkutteleva asuttamaton saari. Leonardo DiCaprion The Beach -elokuva kuvattiin Koh Phi Phi Lehillä Maya Bayssä. Suojaisa ranta on edelleen suosittu snorklaajien ja sukellusharrastusta aloitteleville. Äkkiä siis longtailin kyytiin ja kohti Koh Phi Phi Lehiä, ennen kuin paikka täyttyy totaalisesti.

Koh Phi Phi tuhoutui lähes täydellisesti vuoden 2004 tsunamissa. Koh Phi Phin näköalapaikalta näkyy saarten yli. Hulppeasta näköalasta huolimatta tuhon arpia näkyy edelleen.

Koh Phi Phin ilmasto

Koh Phi Phillä on kostea trooppinen ilmasto. Eniten sataa kesän monsuunikuukausien aikaan toukokuusta lokakuuhun.

Matkat Koh Phi Phi – reppureissaajien mestoilleMatkat Koh Phi Phi – reppureissaajien mestoille taittuvat longtail-veneillä.

Ravintolat Koh Phi Phillä

Koh Phi Phillä on useita erityylisiä ravintoloita. Niitä on jopa niin paljon, että pidemmälläkin lomalla voi syödä eri maiden herkkuja kaikkina eri päivinä. Silti, paikallinen pöperö on aina parasta paikan päällä.

Shoppailu Koh Phi Phillä

Saarilta saa oikeastaan kaiken mitä voi tarvita. Mutta koska kaikki tavarat kuljetetaan Koh Phi Phille mantereelta, tuotteet ovat siksi jonkin verran kalliimpia. Tarjolla ovat tietenkin kaikki matkamuistot ja paikalliset tuotteet.

Koh Phi Phi - kiipeilyAktiivilomailija haluaa kokeilla kiipeilyä Koh Phi Phillä.

Aktiviteetit Koh Phi Phillä

Kaikille seikkailunhaluisille Koh Phi Phi tarjoilee useita kiipeily- ja sukellusmahdollisuuksia. Joogaaminenkin on paratiisisaarella mahdollista, kuten merikanotointi, leijalautailu, purjehdukset ja muut vesiaktiviteetit.

Nähtävydet Koh Phi Phillä

Koh Phi Phillä on näköalapaikka, jolta näkee koko saaren. Näköalapaikalle vievä rinne on jyrkkä, mutta itse kiipeäminen vie vain 20 – 25 minuuttia.

Kunnioitustaan vuoden 2004 tsunamissa menehtyneille voi osoittaa Tsunami Memorial Gardenissa.

Päiväretkelle Koh Phi Phi Lehille kulkevat matkalaiset voivat pysähtyä esimerkiksi Phaya Naak Caveen ihastelemaan esihistoriallisia luolamaalauksia.

Koh Phi Phi - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Ota yhteyttä