Koh Phangan

Koh Phangan - niemimaisemaa
 

Matkat Koh Phanganiin - täydenkuun juhliin

Koh Phangan on aivan Koh Samuin vieressä Thaimaan lounaisosassa. Koh Phangan on tunnetuin koko yön kestävistä täydenkuun juhlista. Juhlat pidetään, tietenkin, aina täydenkuun aikaan. Tanssi bucket kädessäsi aamuun asti. Varaa matkasi Koh Phanganille KILROYlta.

Ensimmäiset täydenkuun juhlat järjestettiin back in the day, eli vuonna 1985, aivan rannan vieressä. Tuolloin juhlaväkeä oli kolmisenkymmentä reppukansalaista. Kinkerit nostivat nopeasti päätään, ja tieto niistä levisi kulovalkean tavoin. Tätä nykyä juhlijoita on järjettömät 20 000 – 30 000 joka täydenkuun aikaan. Kapakat Haad Rin Beachillä pysyvät auki aina aamuvarhaiseen saakka.

Koh Phanganin rannat

Koh Phangan on Koh Samuin ja Koh Taon vieressä Thaimaan lounaisosassa. Saaristo sijaitsee Thaimaan lahdella, tehden siitä sopivan suojaisan paikan. Skootterilla pääsee kiertämään saaristoa kaikista parhaiten. Syrjäisimmätkin kolkat ovat putputtimella helposti tavoitettavissa, mainittakoon niistä nyt vaikka Haad Chao Phao Beach ja Hat Sadet Beach. Kauniilla rannoilla voi uiskennella ja snorklailla kirkkaissa vesissä. Älä unohda pysähtyä baareissa syömässä herkullista paikallista sapuskaa. Kaikista eristäytyneimmät (eli myös pilaantumattomimmat) rannat, kuten Huad Yuan, ovat saavutettavissa vain veneellä.

Aktiviteetit Koh Phanganilla

Heti kun rantaelämä alkaa kyllästyttää, Koh Phangan yllättää jälleen. Saarella voit käydä kävelemässä viidakon latvoissa tai kokeilla vaikka leijalautailua – Koh Phanganilla kun tuulee lajin tarpeisiin aika lailla täydellisesti.

Koh Phangan - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Ota yhteyttä