Koh Lanta

Koh Lanta Beach
 

Matkat Koh Lantalle - romanttiseen rauhan kehtoon

Koh Lanta on täydellinen kohde rauhalliselle lomalle Thaimaassa. Etenkin pariskunnat käyttävät hyväkseen Koh Lantan erinomaisia majoitusvaihtoehtoja ja mahdollisuutta saada olla romanttisesti omissa oloissaan. Varaa matkasi Koh Lantalle KILROYlta.

Koh Lantan saariryhmä koostuu useista pienistä saarista, joista suurimmat ovat Koh Lanta Noi ja Koh Lanta Yai.

Matka Koh Lantalle

Koh Lanta sijaitsee 70 kilometrin päässä Krabilta. Lentäen Koh Lantalle pääsee Krabilta tai Phuketista. Monet lautat naapurisaarilta kulkevat Koh Lantalle, joten auton tai skootterin vuokrauksellakin saari on tavoitettavissa. Koh Lantalta on helppo jatkaa matkaa veneellä Koh Phi Phille tai takaisin Krabille.

Koh Lantan nähtävyydet

Koh Lantalla ei suuria nähtävyyksiä ole. Paras tapa tutustua saareen on vuokrata skootteri tai oma tuk-tuk, ja kulkea vekottimella sitten vesiputousten luo tai luolia ihmettelemään. Veneretkiä on puolestaan useita. Koh Rok Nok ja Kah Lantan ympärillä olevat riutat ovat upeita veneretkien kohteita.

Sukelluskurssit -ja matkat Koh Lantalla

Sukellusmahdollisuudet Koh Lantalla ovat fantastiset. Rantahiekka on puhtaan valkoista ja mahdollisuudet ovat hyvät varaanienkin bongaukseen. Etelään matkaavat voivat hankkia venepassin, jolla voi matkustaa Koh Mukille ja Koh Ngaille. Koh Lantalla voit myös opetella sukeltamaan suorittamalla PADIn Open Water Diver -sukelluskurssin.

Koh Lantalla voit myös opetella tekemään aitoa thai-ruokaa, käydä snorklaamassa tai vuokrata kanootin.

Sukelluskurssit Thaimaassa tapahtuvat kauniissa ympäristössä.

Koh Lanta - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Ota yhteyttä