Koh Chang

Snorklausta Koh Changilla
 

Koh Chang - Koko saari yhtä luonnonpuistoa

Koh Chang on Thaimaan toiseksi suurin saari. Se on myös luonnonpuisto, mikä tarkoittaa, että 75 % saaresta on viidakon peitossa ja jos jonkinlaista luontokappaletta. Varaa matkat Koh Changille KILROYlta.

Koh Chang on suurimmaksi osaksi paikka, jossa maataan rannalla ja rauhoitutaan. Koh Changin suosituin ranta on White Sand Beach, jonka kupeessa on suurin valikoima viihdykettä, ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia.

Hiljaisempi Koh Chang

Koh Changilla on huomattavasti vähemmän turisteja verrattuna muihin Thaimaan rantakohteisiin. Koh Changilla tapaat kuitenkin monia reppureissaajia.

Lepoa ja rauhaa Koh Changilla

Jos etsit todella rauhallista levähdyspaikkaa Koh Changilta, saaren lounaisrannan Lonely Beach on oikea osoite. Nopeimmin Lonely Beachille pääsee mopolla, joita saa vuokrattua aivan kaikkialta. Muista kuitenkin vakuutus mopolla huristellessasi.

Viidakkotrekkausta Koh Changilla

Sukellus- ja snorklausolot Koh Changilla ovat erittäin hyvät. Kuten kaikilla Thaimaan saarilla, sukelluskursseja järjestetään usein. Kurssit ovat myös eritasoisia, joten aloittelijat ja konkarit löytävät itselleen varmasti jotain, jolla hioa taitojaan.

Koh Chang - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Ota yhteyttä