Hua Hin

Auringonlasku Hua Hinissa
 

Hua Hin - Yksi Thaimaan ensimmäisistä lomakohteista

Rentoudu Hua Hinin matkalla muutamalla kierroksella golfia tai ihan vaan rannalla löhöämällä. Varaa matkat Hua Hiniin KILROYlta.

Hua Hinin rento ilmapiiri on tehnyt kaupungista suositun matkakohteen paikallisille turisteille, kansainvälisille matkustajille ja tietysti reppureissaajille.

Yksi Thaimaan vanhimmista matkakohteista

Hua Hin on yksi Thaimaan ensimmäisistä rantakohteista. Matkakohteena Hua Hin sai alkunsa 1911, kun Bangkokista sinne asti vievä rautatie valmistui. Hua Hinistä tuli niin suosittu, että kuningas Rama VII rakennutti kesäasunnon Hua Hiniin 1926. Kesäasunto on edelleen Thaimaan kuninkaallisen perheen käytössä.

Hua Hiniin rakennettiin sen ensimmäinen golf-kenttä vuonna 1922, ja se on edelleen yksi kaupungin suosituimmista kohteista. Poniratsastus on rantaelämän lisäksi Hua Hinin suosituimpia aktiviteetteja. Hua Hinin päärannalta etelään on Khao Takiap -vuori täynnä miniatyyrialttareita. Wat Khaolla on taas muutamaa kokoluokkaa suurempi 20 metriä korkea Buddha-patsas.

Hua Hiniin pääsee helposti vaikka Bangkokista. Useimmat matkalaiset kulkevat Hua Hiniin bussilla tai pakulla. Taksillakin pääsee, jos neuvottelee kuskin kanssa sopivan hinnan. Ajomatka Bangkokista on noin kolme tuntia.

Hua Hinin rannat

Hua Hinin rannat ovat kauniita ja helppopääsyisiä. Hua Hin Beach on kaupungin pääranta. Viikonloppuisin ja juhlapäivinä Hua Hin Beachillä on tungosta mutta keskellä viikkoa se on täydellinen ranta perheille. Muutama kilometri etelään on Khao Takiab Beach, joka ei ole ihan niin tukossa kuin Hua Hin Beach ja erittäin suosittu kohde myös viikonloppuisin.

Muita rantavaihtoehtoja ovat puiden reunustama Suan Son Pradiphat Beach yhdeksän kilometrin päässä Hua Hinista, sekä Khao Tao Beach ja Sai Noi Beach. Jälkimmäisessä on myös suuri ja kaunis Buddha-patsas mäen päällä matkaajia vartioimassa.

Ruoka Hua Hinissä

Hua Hinissä on paljon erinomaisia ravintoloita. Etenkin tuoreet merenelävät nauttivat suurta suosiota.

Shoppailu in Hua Hinissä

Hua Hinissä on monia hyviä ostosmahdollisuuksia. Matkamuistoja myyviä kojuja on toki paljon mutta myös vaateliikkeitä, nahkatuotteita ja käsitöitä on paljon tarjolla. Kiillotetut simpukankuoret ovat Hua Hinin erikoisuus.

Hua Hinin ilmasto

Hua Hinin ilmasto on trooppinen. Päivän keskilämpötila on 33 astetta, ja ilmankosteus korkea. Säiden puolesta Hua Hin on parhaimmillaan joulu-maaliskuussa. Sadekausi Hua Hinissä on toukokuusta lokakuuhun.

Hua Hin - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Ota yhteyttä