Chiang Mai

Lennot Chiang Maihin

Buukkaa lennot Chiang Maihin ja aloita reissusuunnittelu. Jos haaveilet useamman kohteen niputtamista yhteen isoon reissuun, suosittelemme, että olet yhteydessä reissuasiantuntijoihimme sopivien lentojen löytämiseksi.

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi


Halvat lennot Chiang Maihin

Lennot chiang Maihin, Thaimaahan - Halvat lennot KILROYlta

Lähde nauttimaan Chinag Main rauhallisuudesta ja huikeista vaellusreiteistä. Chiang Mai tarjoaa täydellisen vastapainon hektiselle Bangkokille: hiljenny hetki temppeleissä samalla kun hämmästelet niiden lukemattomia yksityiskohtia.

Lennot maailman ympäri?

Onko haaveissa – tai kenties jo suunnitelmissasi – koko maailman ympäri kulkeva reitti? Niin sanotut yksinkertaiset menopaluulennot saat useimmiten varattua itse nopeiten ja edullisimmin netistä. Mutta silloin kun etsit lippuja monella välipysähdyksellä ja pienemmille lentokentille, kannattaa kysäsitä apuja lentojen asiantuntijoiltamme.

Kurkkaan alkuun inspiraatiota maailmailmanympärimatkojen esimerkkireiteistämme, ja tule sitten käymään paikan päällä tai varaa aika puhelinkeskustellu, niin pääset toden teolla vauhtiin reissusuunnitelmissasi.


Unelmanikkareiltamme saat vinkkejä niin hyvistä lennoista kuin kaikesta muustakin, mitä Chiang Maissa ja muualla Thaimaassa ja Aasiassa kannattaa tehdä.

Ota yhteyttä