Sri Lanka

Surffaus Sri Lankalla

Trooppinen ilmasto ja täydelliset surffiolosuhteet tekevät Sri Lankasta erinomaisen surffikohteen.

Sri Lankalla surffaus kehittää taitojasi nopeasti

Haluatko oppia surffaamaan, parantaa surffaustaitojasi tai muuten vaan riekkua mukana fantastisessa surffimestassa muutaman viikon ajan? Sri Lankalla kaikki tämä onnistuu!

Sri Lankalla hiot taitojasi nopeasti, sillä olosuhteet surffaukselle ovat jotakuinkin aina hyvät. Surffikouluilta pääset helposti monille Sri Lankan rannoille, joten aloittelijat pääsevät opettelemaan surffin saloja keskenään ja kokeneemmat voivat lähteä toisille biitseille vaativampia aaltoja etsimään. 

Tutustu alta tarjoamaamme surffileiriin ja katso sivun alaosasta kuvia leiriltä. 

Per sivu
Per sivu

Surffaus Sri Lankalla kuvina


Surffaus Sri Lankalla - Auringonlasku surf campillä Sri LankassaSri Lankan rantamaisemissa kelpaa surffata!

Surffaus Sri Lankalla - majoitusSri Lankan surffileirin majoitustiloja.

Surffaus Sri Lankalla - La Pointin surf campin kylpyhuone Surffileirin tilat ovat komeat: rantatyyli ulottuu kylppäriin asti!

Surffaus Sri Lankalla - Aamupala on päivän tärkein ateria! Sri lankalainen ruoka suorastaan sulaa suussa, joten surffarien ei tarvitse kärvistellä nälissään.

Surffaus Sri Lankalla - majoitusSurffileireillä mahdollisuus majoittua neljän hengen huoneissa, joissa nukutaan kerrossängyissä, mutta myös kahden hengen yksityinen huone on vaihtoehto.

Surffaaminen Sir Lankalla - patsasas Käytä vapaa-aikasi vaikkapa nähtävyyksiä kiertelemällä ja imaise samalla aimoannos paikallista kulttuuria. Ja sitten takaisin veteen!

Surffaus Sri Lankalla Valkoista hiekkaa, turkoosia vettä, ja surffausta Sri Lankan upeilla aalloilla... täydellistä!

Houkutteleeko Sri Lankan surffimahdollisuudet? Ota yhteyttä niin kerromme lisää! Varaa ihmeessä myös juttutuoki reissuasiantuntijoidemme kanssa, se käy helposti alta:

Sri Lankalle surffaamaan?
Varaa aika reissusuunnitteluun!
Ota yhteyttä