Sri Lanka

Lennot Sri Lankalle

Hanki lennot Sri Lankalle meiltä - säästät aikaa ja rahaa. Sri Lanka on kiehtova matkakohde, joten ei ihme, että se on suunnitelmissasi. Kerro ihmeessä, jos tarvitset apua esim. usean kaupungin sisältävät lentoreitin suunnittelussa ja varaamisessa. 

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi

Halvat lennot Sri Lankalle - Lomaile rennosti!

Lennot Sri Lankaan
Teeplantaaseja, hiekkarantoja, kookosherkkuja, surffausta, vapaaehtoistöitä, värikästä kulttuuria, festareita ja ikimuistoisia elämyksiä... Tämä kaikki ja paljon, paljon muuta odottaa reissaajan – sen kun vain buukkaat lennot Sri Lankaan!

Lennot Sri Lankalle ...ja sieltä sitten vaikka minne!

Lentojen hinnat vaihtelevat matkustusajan ja -kauden sekä viikonpäivien mukaan. Yleensä lennot saa varattua sitä pienemmällä budjetilla mitä aikaisemmassa vaiheessa olet asian kanssa liikenteessä. Toki aina saattaa tulla myös viimehetken tarjouksia. Ja muista, että aina pelkkä hinta ei välttämättä ole se paras mahdollinen kriteeri: ainakin vaihtoajat, lentokentillä turhaan käytetty aika, kannattaa ottaa huomioon.

Varsinkin multi stop -lippujen ja maailmanympärimatkojen kohdalla kannattaa kiinnittää huomiota myös matkustusehtoihin, mahdollisuuteen muuttaa päivämääriä, muutosmaksuihin ja eri lentoyhtiöiden erilaisiin matkalaukkurajoituksiin. 

Buukkaa lennot Sri Lankaan heti tai varaa aika ilmaiseen suunnittelusessioon. Unelmanikkareidemme pakeilla saat vinkkejä niin hyvistä lennoista kuin kaikesta muustakin, mikä Sri Lankan reissusta juuri niin huikean kun se voikaan olla!

Lennot & paljon muuta
Varaa aika reissusuunnitteluun
Ota yhteyttä