Hangover Hostel Colombo

Colombo Ocean Front
Alk. EUR 56

Kohokohdat

  • Moderni hostelli
  • Keskeinen sijainti
  • Lisämaksusta kaupunkikierros pyörällä

Sisältää

  • Lentokenttäkuljetus
  • 3 yön majoitus
  • Kevyt aamiainen (kahvia, teetä & hedelmiä)
Unelmissa Sri Lanka? Ei ihme! Upeita biitsejä, teetä ja mausteita silmin kantamattomiin ja enemmän kuin ehdit maistelemaan. Sri Lankassa ihastelet myös UNESCOn maailmanperintökohteita. Ja kaiken tämän rantaelämän, ruokakulttuurin ja kulttuurihistorian koet Hangover Hostellilta käsin!

Helppo alku reissulle

Starttipaketti tarkoittaa, että saat kyydin lentokentältä suoraan hostellille Colombon keskustan tuntumaan. Matka kestää ruuhkasta riippuen tunnista puoleeentoista – hyvä aika ihmetelle näkymiä auton ikkunoista.

Starttipakettiin sisältyy 3 yön majoitus, mutta halutessasi voit tietenkin buukata enemmänkin öitä.

Hostellin sijainti

Hangover Hostel sijaitsee Colombon keskustan eteläpuolella, naapurustossa, joka tunnetaan eloisuudestaan. Alueella on lukuisia baareja, ravintoloita, kauppoja ja temppeleitä kävelymatkan päässä hostellilta. Lähimmälle juna-asemallekin on vain viiden minuutin kävelymatka, joten liikut ketterästi, minne ikinä haluatkin suunnata Colombon seikkailusi: kaupungin keskustaan tai Sri Lankan länsirannikolle.

Hangover Hostel Colombo

Hangover on todellinen reppureissaajan hostelli, jossa on panostettu reissukansan viihtyvyyteen ja mahdollisuuksiin tutustua toisiinsa. Hostellilla on oma keittiö reissaajien käytössä sekä useita yhteistiloja leppoisaan oleskeluun. Kaikkialla hostellin tiloissa toimii maksuton WiFi, joten pidät helposti yhteyttä myös kotipuoleen. Muista kuitenkin, että saat eniten reissusta irti, kun maltat elää hetkessä juuri niiden ihmisten kanssa, jotka ovat ympärilläsi.

Hostelli edustaa Sri Lankan yleiseen majoitustasoon nähden korkealuokkaista palvelua.

Majoitusvaihtoehdot

Valitse budejttisi ja mielytymyksiesi mukaan joko 6, 8 tai 10 hengen dormihuone tai yksityinen huone omalla kylpyhuoneella. Hangoverissa on tarjolla erikseen myös vain naisille tarkoitettu 10 hengen dormihuone. Jokaista sänkypaikkaa kohden on oma lukuvalo, sähköpistoke ja matkatavaroiden säilytyslokero. Sängyissä on lisäksi verho yksityisyyttä varten. Kaikki huoneet ovat ilmastoituja.

Näe Colombo pyöräillen

Pyöräily on loistava tapa tutustua varsin helposti isoon alueeseen, joten mikset nappaisi pyörää alle ja kruisailisi pitkin Colombon katuja muiden reissaajien kanssa. Opastettu kierros kestää 3–4 tuntia, ja sen aikana näet mm. Galle Face Green -puiston, kansallismuseon sekä vanhan kaupungintalon.

Pyöräilykierros on vapaavalinnainen aktiviteetti (ei sisälly hintaan). Muista mainita varauksesi yhteydessä, jos pyöräilykierros kuulostaa tekemiseltä, johon haluaisit ottaa osaa.

Hangover Hostel kartalla

 

Ota yhteyttä