Hangover Hostel Airport (Seeduwa/Negombo)

Hangover Hostel Airport (Seeduwa/Negombo)
Alk. EUR 34

Kohokohdat

  • Maksuton WiFi
  • Lyhyt matka lentokentälle
  • Miellyttävä sisustus
  • Vain 10 minuuttia juna-asemalle

Sisältää

  • Lentokenttäkuljetus
  • 1 yön majoitus
  • Kevyt aamiainen (kahvia, teetä & hedelmiä)
Hangover Hostel Airport tunnetaan myös nimellä Hangover Seeduwa ja Hangover Negombo. Miten se taas menikään: Rakkaalla lapsella on monta nimeä! Joka tapauksessa tämä hostellin on reppureissaajan unelma: sijainnin kätevyys, hostellin mukavuus, turvallisuus ja palvelut. Täydellinen valinta Sri Lankan seikkailujen tukikohdaksi.

Helppo aloitus Sri Lankan reissulle

Lentokentän läheisyys tekee tästä hostellista osuvan valinnan erityisesti, jos lentosi laskeutuu yöaikaan ja haluat nopeasti nukkumaan matkaväsymystä pois. Hangover Airport on niin ikään loistava valinta, kun olet lähdössä ja lentoaikataulusi vaatii sinua kentälle aikaisin aamulla. Muutoinkin kun olet lentoa edeltävän yön lähellä lentokenttää, vältyt lähtöpäivän ruuhkien arvailulta, ja varmistat, että ehdit kentälle ilman ylimääräistä huolehtimista. 

Liikkuminen kentältä hostellille & eteenpäin

Starttipakettiin sisältyy lentokenttäkuljetus, mikä tarkoittaa, että sinua odottaa kentällä passintarkistuksien ja tullin jälkeen kyyti, joka kuljettaa sinut n. 15 minuutissa hostellille. Hostellilla sisäänkirjautuminen sujuu puolestaan nopeasti ja vaivatta, ja siirryt nopeasti rentoon lomamoodiin pitkän lennon jälkeisestä väsymyksestä huolimatta. 

Hostellilta on lyhyt matka Negombon keskustaan. Kuljet matkan kätevästi joko taksilla tai junalla. Negombon on tunnettu kalatoreistaan, upeista hiekkarannoistaan ja koristeellisista temppeleistään.

Hostellin sijainti

Hangover Hostel Airport sijaitsee nimensä mukaisesti lentokentän lähistöllä. Hostellille on matkaa Bandaranaiken kansainväliseltä lentokentältä vain viitisentoista minuuttia taksilla. Hostellilta on 10 minuutin kävelymatka lähimmälle juna-asemalle, josta pääset kätevsti Negombon keskustaan. Colombon keskustaan junamatka vie puolestaan tunnin verran.

Hangover Hostel Negombo

Hangover-hostellia ympäröi rauhoittava viheralue ja sen pihalla on kutsuvia riippukeinuja. Hostellissa on useita yhteistiloja, joissa tutustut muihin reissaajiin ja teet vaikkapa yhteisiä reissusuunnitelmia uusien tuttavuuksien kanssa. 

Majoitusvaihtoehdot

Halusitpa sitten säästää jokaisen mahdollisen sentin ja yöpyä edullisesti dormihuoneessa tai investoida hieman yksityisyyteen ja rojahtaa sängylle omassa huoneessa, Hangoverista löytyy vaihtoehtoja joka lähtöön. Dormihuoneissa on lisäksi valittavana joko sekahuone tai ainoastaan naisille tarkoitettu huone.

Kaikki huoneet ovat ilmastoituja ja dormihuoneiden sängyissä on pieni sermi luomassa yksityisyyden tunnetta. Sängyissä on myös lukuvalo sekä sähköpistoke esim. kännykän lataamista varten. Huoneissa on jokaista sänkypaikkaa kohden oma matkatavaroiden säilytyslokero.

Yksityisissä huoneissa on luonnollisesti dormihuoneita enemmän tilaa levitellä tavaroitasi. Lisäksi yksityisissä huoneissa on oma kylpyhuone. 

Hangover Hostel Airport kartalla

Ota yhteyttä