Singapore

Lennot Singaporeen

Sopivat lennot Singaporeen löydät täältä! Mikäli teet niin kuin moni muu ja haluat vain pysähty Singaporessa osana pidempää reissua, ota yhteyttä lentoekspertteihimme niin saat sinulle räätälöidyn lentoreitityksen vaivattomasti ja parhaaseen hintaan!

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi

 

Halvat lennot Singaporeen - menolippusi toisenlaiseen Aasiaan

Lennot Singaporeen
Singapore on rikas ja turvallinen miljoonakaupunki, joka sopii erinomaisesti kaupunkilomakohteeksi ja välietapiksi esim. Oseanian reissuille. Varaa lennot S'poreen niin seikkailu voi alkaa!

Singapore - välietappina matkallasi vieläkin kauemmas?

Singapore on monen matkaajan valinta pysähdyspaikkana matkalla Australiaan, Uuten-Seelantiin ja muualle Oseaniaan. Singaporen sijainti on osuva myös maailmanympärimatkoja ajatellen. Älä kuitenkaan tyydy vain lentokentällä odotteluun vaan ottaa kaikki hyöty irti stop overista ja tutki Singaporen ihmeitä ainakin päivän tai parin verran.

Multi stop -lippujen kanssa saat apua lentoeksperteiltämme, laita vain viestiä niin laitetaan hommat rullaamaan! Perus meno-paluulennot voit toki varata hakukoneemme kautta itsekin, mutta jos kuitenkin haluaisit lisäksi reissuvinkkejä, buukkaa ihmeessä ilmainen reissusuunnitteluaika!

Lennot & paljon muuta
Varaa aika reissusuunnitteluun!
Ota yhteyttä