Nepal

Vaellus Nepalissa


Vaellus Nepalissa on ainutlaatuinen kokemus, jolle saa hakea vertaistaan kauan ja hartaasti. Everestin kuuluisat postikorttimaisemat ovat tuttuja lähes kaikille, mutta paikan päällä nähtynä näky on niin paljon parempi, että niitä postikorttikuvia voi olla vaikea edes tunnistaa samaksi todellisuudeksi. 

Vaellus Nepalissa – Vihreästä valkoiseen maisemaan

Kun kipuat ylöspäin Nepalin vaellusreitilläsi, vehreä viidakko muuttuu pikkuhiljaa kitukasvuisiksi käkkäräpuskiksi ja pilvimassat lähestyvät. Sukellus valkoiseen pumpulipilveen on epätodellinen kokemus, jota seuraa epätodelliselta vaikuttava, jylhä vuorien maailma.  

Per sivu
Per sivu

Vaellus Nepalissa

Vaellus Nepalissa
Vaikka Nepalissa suosituin vaellusretki on Everestin Base Campille, muitakin erinomaisia vaellusreittejä on.

Nepalin vuoriston juuret - Vaellus NepalissaNepalin vuoriston "pohjalla" on vielä vehreää. 

Vaellus Nepalissa - AnnapurnaMitä korkeammalle vaellusreitti vie, sitä valkoisemmaksi maisema muuttuu Nepalin vuoristossa. 

Nepalin vaelluksilla moni haaveilee Mount Everestin valloituksesta
Everestin huippu on jo lähellä, mutta silti vielä ratakaisevan kaukana. Noihin korkeuksiin ei ihan kuka vaan pääsekään, mutta maisemat ovat ikimuistoiset matalammillakin huipuilla.

Vaellus Nepalissa - Himalaja
Himalajan vuoristo tarjoaa useita huimia vaelluksia Nepalissa.

Vaellus Nepalissa - Annapurna
Annapurnan siluetti on tasaisempi kuin Himalajan vuoriston toisella puolella kohoava Everest, mutta molemmat tarjoavat huikeita vaellusmaastoja. 

 

Vaelluskengät jo valmiina jalassa? Anna jalkojen levätä vielä hetki ja hoidetaan matkajärjestelyt ensin alta pois! Varaa aika reissuasiantuntijoimme pakeille ja aloita unelmiesi vaellusmatka hyvällä suunnitelmalla.

Sunnitelmat valmiina?
Tule käymään
Ota yhteyttä