Nepal

Safari Nepalissa

Nepal Chitwan National Park Asian RhinoNepalin safarilla voi nähdä intiansarvikuonoja ja monia muita villieläimiä niiden luonnollisessa elinympäristössä.

Koe luonnon monet kasvot safarilla Nepalissa

Safari Nepalissa ei ole jeepissä istuskelua: spottaat krokotiileja kanootista ja tutkit viidakkoa jalan. Oppaasi tuntee parhaat paikat, joista pääset bongaamaan sarvikuonoja, villisikoja, monia lintuja ja tuurilla jopa tiikereitä!

Nepalissa safareita järjestetään mm. Chitwan National Parkissa, joka on UNESCOn luonnonperintökohde. Tutustu safareihin tarkemmin alta ja buukkaa omasi!

Per sivu
Per sivu

Kuvia Nepalin Chitwan National Parkista

Safari Nepalissa - Norsu
Nepalissa asustaa norsuja, joita myös kasvatetaan elefanttifarmeilla. Safarilla pääset tutustumaan norsufarmin toimintaan.

Safrilla Nepalissa - hullunkurinen gaviaaliChitwan-luonnonpuistossa elää hassunkurisennäköisiä gaviaaleja, joita kutsutaan simppelisti myös krokotiileiksi.

Nepalin safari - Veneilyä Chitwan National Parkissa
Uskallatko kohdata gaviaalin tällaisesta veneestä? Safari Nepalissa sisältää joen tutkimista kanootilla.

Safari Nepalissa - BengalintiikeriJos tähdet ovat oikeassa asennossa ja karmasi on kunnossa, saatat nähdä komean intiantiikerin safarillasi.


Tahtoisitko kysyä jotain safareista Nepalissa tai maasta ylipäätään? Vastaamme mielellämme kaikissa kanavissamme: soita, mailaa, tule käymään tai huikkaa vaikka Facebookissa! Pidemälle juttutuokiolle saat varattua ajan reissueksperttiemme puheille:

Safarille Nepaliin?
Varaa aika matkasuunnitteluun!
Ota yhteyttä