Myanmar (Burma)

Lennot Myanmariin

Varaa lennot Myanmariin, pakkaa rinkka ja aloita elämäsi seikkailu. Jos suunnitelmissasi on useamman reissukohteen matka, ota ihmeessä yhteyttä, niin saat asiantuntijoiltamme reittivaihtoehtoja, joihin et itse pääse netissä käsiksi.

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi

Halvat lennot Myanmariin – Ainutlaatuinen seikkailu odottaa

Lennot Myanmariin - Aloita seikkailu tuhansien temppeleiden kiehtovassa maassa buukkaamalla lennot KILROYlta Myanmarin upeat maisemat ja lämminhenkiset ihmiset tekevät vaikutuksen kokeneeseenkin reissajaan. Koe kaikki, mitä Myanmarilla on tarjota – seikkailu alkaa tietenkin lennoista!

Lennot Myanmariin ja sieltä sitten vaikka minne

Lentojen hinnoissa on eroja niin lentoyhtiöiden kuin reittivalintojenkin takia. Hintoihin vaikuttaa luonnollisesti myös matkustusajankohta: vuodenaika, viikonpäivä ja vuorokaudenaika. Parhaimpien diilien löytämiseksi, vertaile eri ajankohtia. Pidä kuitenkin mielessä, että aina esim. tolkuttoman pitkät vaihtoajat eivät ole sen säästetyn 50€ arvoisia: kentällä odotellessakin kuluu kallisarvoisen ajan lisäksi myös rahaa, kun syöt ylihintaisissa lentokenttäravintoloissa.  

Erityisesti jos haaveilet maailmanympärimatkasta tai muusta monen kaupungin kohteesta, kannattaa reissua suunnitella kokeneen reissaajan kanssa. Varaa siis aika ja tule juttelemaan kysymyslistasi kanssa! 


Buukkaa lennot Myanmariin tai varaa aika ilmaiseen reissusuunnitteluun. Unelmanikkareidemme pakeilla saat vinkkejä niin hyvistä lennoista kuin seikkailumatkoistakin. Soita ja kysy tai tule paikan päälle suunnittelemaan! 

Lennot & paljon muuta
Varaa aika reissusuunnitteluun
Ota yhteyttä