Mongolia

Lennot Mongoliaan

Hanki Mongolian lennot tästä ja unelmiesi reissu on jo paljon lähempänä. Jos etsit suoraa menopaluuta monimutkaisempia reittejä, ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä lentoreitti tarpeidesi mukaan.

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi

 

Halvat lennot Mongoliaan - Tästä alkaa seikkailu

Lennot Mongoliaan
Täydellistä hiljaisuutta ja rauhaa niin ihmisissä kuin maisemissakin – tämä on Mongolia. Hommaa lennot Mongoliaan ja aloita elämäsi seikkailu! 

Lennot Mongoliaan ja muualle maailmaan

Huomaathan Mongolian lentoja etsiessäsi kannattaa testata eri matkustuspäiviä, jos reissusuunnitelmasi sen vain sallivat. Lentojen hinnoissa saattaa olla yllättäviäkin eroja eri viikonpäivien välillä. 

Jos olet suunnittelemassa pidempää reissua esim. maailman ympäri, kannattaa ottaa huomioon sääolosuhteet, paikalliset festivaalit ja muut tapahtumat ja juhlapyhät, jotta tiedät, missä päin maailmaa kannattaa milloinkin olla. Tähän suunnitteluun saat tietenkin apuja reissuasiantuntijoiltamme. 

Hanki lennot Mongoliaan tai buukkaa alta aika asiantuntijoidemme pakeille, niin laitetaan matkasuunnitelmat aluille. Lentojen lisäksi saat tietenkin vinkit niin tekemiseen kuin majoitukseenkin sekä infoa vakuutuksista sun muusta reissaamiseen liittyvästä. 

Lennot & paljon muuta
Tule käymään
Ota yhteyttä