Newtown Inn / Ocean Grand

Ocean Grand, Malediivit
Alk. EUR 88

Kohokohdat

  • Maksuton WiFi
  • Lähellä lentokenttää
  • Hyvä vastine rahalle

Sisältää

  • Lentokenttäkuljetus (molempiin suuntiin)
  • 1 yön majoitus
  • Aamiainen
Malediiveja pidetään kalliina reissukohteena, ja ei se toden totta ole yhtä halpa kuin Aasian halvimmat kohteet, mutta uskallamme väittää, että se on edullisempi kuin kuvitteletkaan. Starttipaketillamme pääset hyvään vauhtiin Malediivien lomallasi!

Sulava alku Malediivien lomalle

Malediivien starttipakettiin kuuluu kyyti lentokentältä hotellille, yhden yön majoitus aamiaisineen sekä kyyti takaisin lentokentälle, josta jatkat Malediivien seikkailujasi toisille saarille.

Suosittelemme, että viivyt Malélla ja Hulhumalella ainakin yhden päivän ja yön ennen kuin jatkat matkaasi toisille paratiisisaarille. Malén kaupunki on n. 20 minuutin ajomatkan päässä hotellilta.

Hostellin sijainti

Hulhumale on keinotekoinen saari, jonka valkohiekkainen ranta kutsuu lomailijoita seireenien lailla. Hulhumale on lähellä Malen kansainvälistä lentokenttää. Molemmilta hotelleilta, Newtown Inn ja Ocean Grand, on vain minuttien kävely rannalle – täydellinen aloitus Malediivien seikkailuillesi. Rentoudu ja lepuuta ennen kuin jatkat matkaasi muille Malediivien saarille.

Newtown Inn

Newtown Inn tarjoaa kohtuuhintaisia vaihtoehtoja Malediivien luksusresorttien vastapainoksi. Hotellilla on kattoterassi, josta avautuu hulppeat näkymät. Kaikki huoneet ovat ilmastoituja.

Ocean Grand

Ocean Grand on luokiteltu neljän tähden hotelliksi ja sen Intian valtamerelle avautuvat näkymät ovat huikeat.

Majoitusvaihtoehdot

Sekä Newtown Inn että Ocean Grand hotellissa starttipakettiin sisältyvä yöpyminen on yksityisessä huoneessa, jossa on oma kylpyhuone. Huoneissa on hintaan sisältyvää WiFi-yhteys. Aamiainen sisältyy niin ikään majoituksen hintaan.

 

HUOM. Näiden vaihtoehtojen lisäksi valikoimassamme on myös useita budjettihostelleja ympäri Malediiveja. Ota yhteyttä reissuasiantuntijoihimme ja kysy majoituksista, kotimajoituksista ja saarihyppelyistä.

Majoitus Malediiveilla - KILROY

Majoitus Malediiveilla - KILROY

Ocean Grand kartalla

Ota yhteyttä