Malediivit

Joogaa Malediiveilla

Löydä sisäinen tasapainosi joogaamalla Malediivien paratiisirannoilla. Aurinkoa, sukellusretkiä, hemmottelua... Lähde itse katsastamaan, mitä kaikkea Malediivien joogalomalla onkaan tarjota!

Joogaloma Malediiveilla

Miksi lähteä maapallon toiselle puolelle joogaamaan? No koska joogaaminen pienessä liikuntasalissa on eri asia kuin joogaaminen lämpimällä hiekalla, Intian valtameren rannalla. Ihaile aamusession aikana auringonnousua ja pulahda lopuksi uiskentelemaan mereen.

Ja tietenkin Malediiveilla joogaamisen puolesta puhuu myös kaikki se muu, mitä Malediiveilla on tarjota: trooppisia drinkkejä riippumatossa, uskomattoman kauniita auringonlaskuja sekä lähes loputtomasti paratiisirantoja ja hemmottelumahdollisuuksia. 

Niin ja ammattilaisten ohjauksessa joogaaminen onnistuu myös ensikertalaisilta, joten ei huolta, vaikka et olisikaan kokenut joogi.

Hakukriteereitäsi vastaavaa seikkailumatkaa ei löytynyt. Kokeile uudestaan esim. vaihtamalla kohdetta.

Joogaa Malediiveilla

Joogaloma Malediiveilla
Ei pahat maiset aamu- ja iltajoogasessioille!

Ui ja snorklaa Malediiveilla joogaamisen ohella
Joogatuntien jälkeen on aika pulahtaa uimaan!

Joogamatkat Malediiveille - Majoitus
Majoitu mukavasti joogareissullasi ja testaa samalla vaikka sukellusta.

 

Kuuletko jo aaltojen kohinan? Joko tunnet auringon lämmön ihollasi? Haikaileeko mielesi lempeille joogatunneille? Ota yhteyttä tai tule käymään, niin laitetaan unelmiesi joogamatka pakettiin!

Valmis joogamatkalle?
Varaa tapaamisaika
Ota yhteyttä