Kiina

Vaellus Kiinassa

Vaellus Kiinassa on huikea kokemus, sillä isossa maassa riittää hulppeita ja avaria maisemia ihmeteltäväksi. Trekkaa, samoile, retkeile tai käppäile omaan tahtiisi, vedä syvään henkeä ja nauti!

Kiinan suurkaupungit ovat vaikuttavia, mutta toisinaan ihmisvilinästä haluaa päästä eroon. Vaellus Kiinassa onkin oiva tapa karata maan miljoonakaupunkien hälinää ja tutustua paremmin Kiinan maaseutuun. Vaella luonnossa –vuorilla tai metsissä – tai tee ikoninen vaellus Kiinan muurille!

Lisää Kiinan vaellukseesi myös päiväretki jollekin buddhlaisuuden tai taolaisuuden pyhistä vuorista. Pyhillä vuorilla on kullakin oma mielenkiintoinen tarinansa, ja niille on rakennettu kymmenittäin temppeleitä ja alttareita. Useille pyhille vuorille on asennettu hissejä, mutta huomattavasti hauskempaa ja palkitsevampaa on kiivetä huipulle omin voimin kiviportaita pitkin!

Inspiroidu sivun alalaidan kuvista ja valitse sitten oma reissusi!

Per sivu
Per sivu

Kuvia Kiinan vaellusmaisemista


Mielitkö jo valloittamaan Kiinaa ja kenties sen valtavaa muuria? Sinun ei onneksi tarvitse kaivaa tietäsi läpi maapallon päästäksesi perille, ja suunnitteluapukin on lähellä. Ota yhteyttä NYT, niin saat apua suunnitteluun ja pääset matkaan mahdollisimman pian!

Kiinaan patikoimaan?
Nähdään toimistolla!
Ota yhteyttä