Angkor Wat

Miten päästä Angkor Watille?

Kun päätepysäkkisi – tai ainakin välietappisi – on Angkor Watissa ja kaipaat vinkkejä paikan päälle pääsystä, jatka lukemista.

Lennä Siem Reapiin

Jos tavoitteesi on säästää aikaa, paras tapa päästä Angkor Watiin on lentää Siem Reapiin, josta on n. 20–30 minuutin taksimatka temppelialueelle. Matkan varrella Siem Reapin kaupungissa on hyvin majoitusvaihtoehtoja, joten jos ajatus temppelivierailusta suoraan kentältä ei tunnu omalta, pysähdy ihmeessä tiputtamassa rinkka selästä. 

Siem Reapista Angkor Watiin

Suosittelemme Angkor Watin ihailuun paria päivää. Tällöin täydellinen majoituspaikka on luonnollisesti Siem Reapissa, josta pääset kätevästi ja edullisesti temppelialueelle tuk-tukeilla 10–15 minuutissa. 

Bussilla Bangkokista Siem Reapiin

Moni reissaa paikan päälle Thaimaan Bangkokista. Matka kestää 8–11 tuntia riippuen rajatarkastuksen jonoista. Bussilipulle tulee hinta n. 30€. Useampi bussiyhtiö mainostaa suoria yhteyksiä, mutta varmista aina että tiedät, tarkoittaako suora yhteys bussin vaihtoa rajalla. Kahdellakin bussilla pääset toki perille, mutta jotta vältyt yllätyksiltä, ota etukäteen selvää, täytyykö sinun kantaa tavarasi rajalla bussista toiseen. 

Kyyti osana seikkailumatkaa

Osallistumalla seikkailumatkalle sinun ei tarvitse miettiä erikseen paikalle pääsyn logistiikkaa, aikatauluja tai muita käytännön järjestelyitä. Seikkailumatkan oppaat auttavat rajanylityksissä ja varmistavat mm. että saat asianmukaiset leimat passiisi. 


Tiedot tarkistettu 03/2017.

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi


Angkor Wat stoppina maailmanympärilennoilla?

Haluatko varata jotakin muuta kuin ihan vain tavalliset menopaluulennot, esimerkiksi useamman välietapin reissun tai jopa maailmanympärilennot?

Suunnittele oma reitti!

Suunnittele oma reitti!
Suunnittele oma reittisi pallon ympäri! Mitkä ovat must-kohteesi ja mitä kaikkea haluat reissun päällä tehdä, nähdä ja kokea? Valitse kohteet ja kerro toiveistasi. Saat paluupostissa hinta-arvion ja vinkkejä maailmanympärimatkan toteutukseen.
Aloita suunnittelu
Ota yhteyttä