Angkor Wat

Upeat auringonnousut temppelin takaa - ehdottomasti näkemisen arvoiset
 

Angkor Wat henkii Buddhalaisuutta ja hindulaisuutta

Tuntuuko siltä, että olet jo nähnyt matkatessasi kaikenlaista? Haluatko unohtumattoman elämyksen yhdessä maailman upeimmista kohteista? Siinä tapauksessa suosittelemme matkaa iloisten ihmisten Kambodzaan ja Angkor Watin temppeleille. Satojen temppeleiden alue on yksi UNESCOn maailmanperintökohteista.

Angkor Wat

Buddhalaisuutta ja hindulaisuutta henkivä Angkor Wat on taidonnäyte muinaisen Khmer-valtakunnan arkkitehtuurista, ja siitä on muodostunut maan symboli: temppelien kuva löytyy muun muassa maan lipusta. Historian lehdet havisevat, kun kävelet pitkin temppeleitä, jotka rakennettiin 1100-luvulla pääkaupungiksi. Angkor Watin historia tuntuu elävältä paikan päällä.

Temppelit sijaitsevat Siam Reapin kaupungista reilun 5 kilometrin päässä, ja kaupunkiin kannattaa majoittua, kun tutustut historiallisiin temppeleihin. Aikaa kannattaa varata ainakin pari päivää, koska temppeleitä on satoja! Paras tapa kierrellä temppelialuetta on vuokrata oma tuk tuk -kuski päiväksi, sillä kuskit tietävät, mitkä ovat vierailemisen arvoisia kohteita.

Temppeleille kannattaa ehdottomasti mennä katsomaan auringonnousua, mikä tarkoittaa sitä, että tuk tuk -kuskin kanssa on sovittava treffit aamulla kello 4.30. Tunnelma pilkkopimeässä päätemppelin edessä on uskomaton, kun tuhannet turistit odottavat pimeydessä ihan hiljaa auringonnousua ja upean näkymän avautumista. Aamun hämäryys ja sitä seuraava valon kajo ovat yksi unohtumattomimpia matkakokemuksia. Angkor Wat on ehdottomasti Kambodzan suosituin turistikohde.

Angkor Wat - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Ota yhteyttä