Tokio

Lennot Tokioon

Varaa lennot Tokioon ja aloita unelmiesi reissu.  Simppelit menopaluut saat etsittyä tästä itse, mutta jos haluat lisää vaihtoehtoja tai mielessäsi on useamman kaupungin matka välipysähdyksillä, ota yhteyttä asiantuntijoihimme. 

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi

 

Halvat lennot Tokioon - Valmiina tajunnanräjäyttäviin seikkailuihin?

Lennot Tokioon
Ihmisvilinää, neonvaloja, kaupungin sykettä ja pop-kulttuuria, joka saa häkellyksiin vähintään yhtä lailla kuin kirkkaissa valoissa hehkuva kaupunkikin. Uutta ja vanhaa, perinteitä ja trendejä – aloita seikkailusi lennolla Tokioon! 

Tokio maailmanympärimatkan välipysäkkinä?

Voit aina pyytää meiltä hintatarjouksia kaikista lennoista, mutta erityisesti maailmanympärimatkat ja muut monen kaupungin lentoreitit ovat erityisalaamme. Menopaluulentojen varaaminen itse on varsin yksinkertaista, sen sijaan maiden sisäiset lennot ja usean lentoyhtiön yhdistelmät tekevät varaamisesta hieman vaikeampaa. Siksi juuri lentoeksperttimme ovat valmiita auttamaan, joten pyydä apua reissusuunnitelmiisi!

Buukka lennot Tokioon vaikka heti, tai varaa oma aika ilmaiseen reissusuunnitteluun. Tule toimistolle tai kysy kaikki mahdolliset kysymyksesi puhelimitse, ja aloita reissusuunnitelmasi toden teolla! 

Lennot & paljon muuta
Varaa aika reissusuunnitteluun
Ota yhteyttä