Osaka

Matka Osakaan - Osaka, kuten kaikki Japanin suurkaupungit, on huippumoderni.
 

Matka Osakaan - karaoken ja shoppauksen taivaaseen

Osaka sijaitsee kuusi tuntia Tokiosta etelään ja se tunnetaan parhaiten hyvästä ruoastaan, loistavista ostosmahdollisuuksistaan, karaokekeskuksistaan sekä mielettömästä yöelämästään. Osakan öinen taivas hohtaa neonväreissä katujen kuhistessa ihmisiä. Hyppää sekaan!

Osaka

Japanin kaupan keskuksen Osakan taivaanranta on täynnä pilviähipovia rakennuksia, joden puitteissa pääset elämäsi seikkailuihin. Jos rakastat japanilaista ruokaa, shoppailemista ja loputonta yöelämää, kaupunkiloma Osakassa on juuri sinulle! Osaka on täynnä karaokebaareja, love-hotelleja ja yökerhoja, joissa tanssia aamuun asti.

Matka Osakaan

Osaka on myös kätevä aloituspiste muiden upeiden kohteiden kokemiseen Japanissa, kuten Nara, Kioto, Kobe ja temppelivuori Koya.

Shoppailu Osakassa

Tenjinbashi-suji on 2,6 km pitkä shoppailukatu, jossa kuutisensataa kauppaan ja lukuisat ravintolat, tee-kaupat ja muut erikoisputiikit tarjoavat sekä ihmeteltävää että luonnollisesti myös ostettavaa. Täältä löydät takuuvarmasti etsimäsi, ja useimmille teettää vaikeuksia keskeyttää tuhlaaminen vielä parin tunnin kiertelyn jälkeenkin.

Lisää kauppoja ja ravintoloita löydät kätevästi Umedasta, Osakan keskuksesta. Jos mielit erityisesti elektroniikkaostoksille, kannattaa suunnata Den Den Townin -alueelle.

Osakan yöelämä

Japanin vilkkain baarialue on useita kilometrejä pitkä Namba Street. Osakan yöelämän toinen keskus on lähellä Shinsaaibashin asemaa sijaitseva Dotonborin katu, jonka varrella on lukuisia ravintoloita, klubeja ja karaokepaikkoja, joissa yhdistyy niin murkina-, juoma- kuin viihdepuolikin. Klubeja löytyy toki myös Umedan alueelta.

Klubielämä on hauskanpidon lisäksi myös mielenkiintoinen kulttuurielämys ja sopiva paikka muutamien paikallisten tapojen bongaamiseen. Koko baarikansan yhtenäinen tanssityyli ja edellisen illan krapulaansa pois nukkuvat juhlijat ovat tavanomainen näky Osakan yöelämässä.

Äläkä ylläty, kun yhtäkaikki kaikki nousevat tanssimaan ja jättävät luottavaisin mielin lompakkonsa ja laukkunsa pöytiin tanssilattialle suunnistaessaan. Japani on turvallinen reissukohde ja pääsääntöisesti mentaliteetti "mikä on minun on minun, ja mikä on sinun on sinun" pitää paikkaansa, mutta älä silti unohda järjenkäyttöä, vaikka kuinka on hauskaa!

Japan Osaka City River Canal

Muita aktiviteetteja Osakassa

Karaoken juuret ovat peräisin juurikin Osakasta, joten on melkeinpä rikos, jos et hyödynnä tilaisuutta ja varaa omaa karaokehuonetta illan viettoon. Huoneet eivät ole niitä kaikkein kotoisampia ensinäkemältä, mutta laulu ja huoneeseen kuuluvat juomat rentouttavat tunnelmaa kummasti. Jos olet onnekas ja pääset viettämään iltaa paikallisen kanssa, touhu muuttuu entistäkin hauskemmaksi! Muista, että japanilaiset ottavat karaoken tosissaan.

Osakan linna on yksi Osakan matkan keskeisiä nähtävyyksiä

Kannattamme myös vierailua Osakan linnassa. Linnalla on keskeinen asema Japanin historiassa ja itse rakennelma puistoineen ja muureineen on kunnioitusta herättävä. Niin ikään kannattaa käydä kääntymässä Kaiykan-satamassa, jossa jököttää aikanaan maailman suurin akvaario sekä omalla listallaan suurin maailmanpyörä. Vaikka nämä nähtävyydet eivät enää kannakkaan "maailman suurin" -titteliä, ovat ne silti ehdottomasti kokemisen arvoisia.

Jos kaipaat enemmän säpinää ja viihdykettä, ota suunnaksi Osaka Dome. Stadion on urheilutapahtumien lisäksi huikea konserttiareena, joten pidä silmät auki tapahtumille reissusi aikana.

Osaka food theme park - ruokahuvipuisto

Osakan ruokahuvipuisto on uskomaton paikka, joka on rakennettu ostoskeskuksen sisään. Huvipuistossa on oiva spotti paikallisten erikoisuuksien maisteluun. Jos budjetti antaa periksi, niin testaa ihmeessä maailman kalleimmiksi luokiteltuja Kobe-pihvejä. 

Osaka - varaa matka

Varaa kauttamme halvat lennot, mukavat hostellit, seikkailumatkat, retket ja aktiviteetit.

Ota yhteyttä