Japani

Junamatkat Japanissa

Junamatka Japanissa


Junalla Japanissa

Lähde ja koe Kioto, Osaka, Tokio ja kaikki mahdollinen, mitä nousevan auringon maalla on tarjota! Juna on ehdottomasti paras tapa matkustaa Japanissa. Pääset paikasta toiseen helposti, nopeasti ja ilman turhaa säätöä. Ylhäisessä yksinäisyydessä et toki pääse matkustamaan, mutta rauhassa kylläkin. Japanin junamatkat odottavat!

Julkinen liikenne Japanissa

Japani on junien luvattu maa. Japanin junakulttuuri hioutunut huippuunsa viime vuosikymmenten aikana, vaikka ei julkinen liikenne ole Japanissa koskaan ollut ongelma. Bussit ja junat kulkevat tiheällä aikataululla ja ovat aina ajallaan. Ja kun voit vielä varata helposti ja ilmaiseksi istumapaikan etukäteen, varmistat mukavan matkan. Varauksen voi tehdä Japan Railin toimipisteissä ympäri maata tai juna-asemalla matkan yhteydessä.

Muista ostaa Japan Rail Pass -junapassi ennen Japaniin lähtöä, sillä passin voi ostaa ainoastaan Japanin ulkopuolelta. Hanki passisi vähintään viikkoa ennen maailmalle lähtöä.

 

Per sivu
Per sivu

 

Katso lisää erilaisia seikkailumatkoja eri puolilla maailmaa.

Jos et löydä haluamaasi kohdetta, tuotetta tai sinulla on muuten vain kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

Aktiiviselle matkaajalle maailma tarjoaa

Kulttuurinnälkäisille tarjolla on markkinoita, vanhoja kulttuurikeskuksia ja paikallisväriä. Voit kokeilla myös kielikurssia matkasi alkupäähän.


Ota yhteyttä