Gili-saaret

Sukellus Gilillä

Sukellus Gilillä - Vuokkokala
Voi kun tämän värikkirkkauden saisi maan pinnalle!

Gilin kolme saarta, Gili Air, Gili Meno ja Gili Trawangan, tarjoavat sukellusta ja vedenalaisia ihmeitä, viidakkoa ja orankeja, rauhaa ja riippumattoelämää. Lähde siis autojen ja moottoripyörien melusta pois Gilin saaristoon ja upeisiin sukellusvesiin. Gilillä otetaan rennosti ja nautitaan. Hyppää turkoosiin veteen ja sukella seikkailuun! 

Sukellus Gilillä kirkastakin kirkkaammissa vesissä

Gilin saaria ympäröi koralliriutat, joten sukellus on taatusti mieleenpainuva kokemus. Gilillä voit valita joko sukelluksen alkeiskurssin tai erikoiskursseja lähtötasosi ja mielenkiintosi mukaan. Sukellus Gilillä on sekä hauskaa että hämmentävää kaikessa upeudessaan!

Per sivu
Per sivu

Sukellus Gilillä - Indonesian vedenalainen paratiisi

Sukellus Gilillä, Indonesiassa - Värikkäitä yllätyksiä sukelluksella
Näyttää akvariokalalta mutta löytyy Indonesian vesistä. Sukellus Gilin trooppisissa vesissä on täynnä niitä "hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa" -hetkiä!

Sukellus Gilillä - Rauskut ovat mestariliitäjiä
Epätodellinen näky, mutta hyvinkin totta. Pinnan alla tapahtuu vaikka mitä – hyppää sekaan!

Sukellus Indonesiassa, Gilillä - Merikilpikonnat eivät pelkää tulla lähelle
Gilin kolmen saaren muodostama saaristo on mitä parhain sukelluskohde sekä aloittelijoile että jo kurssit suorittaneille sukeltajille.

Sukellus Gilillä - Valokuvaushetkiä pinnan allaHymyä huuleen! Sukellusvarusteisena et ehkä näyttäydy parhaimmillasi, mutta siitä viis, sukelluksella Gilillä sinulla on paljon parempia huomionkohteita!

Sukellus Gilillä - Rannalta kannelle ja kannelta pinnan alle!
Sukeltaminen on hauskaa puuhaa varsinkin hauskassa porukassa!


Haluatko lähteä sukeltamaan Gilille? Niin mekin. Buukkaa oma reissusi heti tai jos haluat kysyä yksityiskohdista, tai vaikkapa sitten suurista linjoista, niin kysy pois! Soita tai meilaa tai varaa alta oma aikasi ja tule juttusille kunnolla ajan kanssa.

Kysyttävää sukellusmatkoista?
Varaa aika ilmaiseen lomasuunnitteluun

 

Ota yhteyttä