Bali

Vapaaehtoistyö Balilla

Vapaaehtoistyö Balilla - Vapaaehtoiset englanninopettajat Balilla
Vapaaehtoistyö Balilla - Opettaminen vapaaehtoisena Balilla tarkoittaa paljon muutakin kuin luokkahuoneessa istumista. 

Vapaaehtoistyö Balilla trakoittaa paikallisten lasten auttamista opettamalla heille englantia ja rakentamalla luovia tapoja kommunikoida. Vapaaehtoistöissä päivät täyttyvät peleistä, leikeistä ja lasten rohkaisemisesta. Balilla sinulla on mahdollisuus tehdä vapaaehtoistyötä myös kilpikonnien suojelemiseksi. 

Lähde vapaaehtoistyöreissuun ja näe Bali uudesta näkökulmasta! Voit helposti lisätä vapaaehtoistyön matkasuunnitelmaasi tai lähteä reissuun nimenomaan vapaaehtoistöihin.

Per sivu
Per sivu

Vapaaehtoistyö Balilla avartaa maailmaasi enemmän kuin arvaatkaan  

Vapaaehtoistöistä Balilta saat mukaasi aurinkoisia muistoja
Vapaaehtoisena Balilla päiväsi täyttyvät työstä ja naurusta.

Lastentarhassa opit paikallisia leikkejä
Vapaaehtoistyö Balilla voi viedä sinut lastentarhaan ja legojen pariin.

Vapaaehtoistyö Balilla - Tarhakuva

Vapaaehtoistyö Balilla antaa sinulle kokemuksien lisäksi luokkakuvia, jotka muistuttavat vielä pitkään kotiinpaluusi jälkeen lasten ilosta ja halusta oppia.

Vapaaehtoistyö Balilla - Kilpikonnien suojeluohjelma
Yhteisöprojektien lisäksi voit tehdä vapaaehtoistyötä Balilla myös rannalla ja auttaa paikallisia kilpikonnien suojelussa. 


Jotta osaat valita juuri sinulle oikean vapaaehtoisprojektin, ota yhteyttä, niin vastaamme kysymyksiisi ja vinkkaamme muistakin reissuun lähtemiseen liittyvistä asioista, joita et ehkä ole itse vielä ajatellut.
KILROYn unelmanikkarit huolehtivat, että saat parhaan mahdollisen vapaaehtoityökokemuksen – kun lähdet matkaan valmistautuneena, voit paikan päällä vain nauttia ja keskittyä olennaiseen!

Heräsikö kysymyksiä?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen

 

Ota yhteyttä